Jiska gaat de Camiño lopen!

Jiska gaat de Camiño lopen! | Geld inzamelen
 
 

Beste lezer,

 

Mijn naam is Jiska Irina en ben ik maar liefst acht en twintig (28) levensjaren jong.

De betekenis van 'De Camiño' betekent: de Weg, het Pad.

Zo'n zeven (7) jaren geleden hoorde ik voor het eerst over de Pelgrimsroute naar Santiago de Compastella, ook wel bekend als de Jacobsroute of de Camiño de Santiago

Mocht u/jij bij het lezen van mijn doneeractie geen flauw idee waar ik het nu over heb, en klinkt dit bijna Russich in uw oren. Deze website legt het in alle geduld, Liefde (en ook nog 's haarfijn) - aan u uit.

Naast dat.

Val ik nu gelijk met de deur in huis, want ik weet waarom u/jij hier bent, en u weet waarom ik hier ben.

Ik ga uiteraard zelf extra bij-werken, om deze Pelgrimsroute te bekostigen.

De kosten die bekostigd moeten worden zijn: o.a. onderdak, eten, vliegtickets, de bijbehorende reisboekjes, voorbereidingen voor de Camiño. (bijv. een Pelgrimsdagtocht, Pieterpad, andere routes) en de uitrusting die ik nog deels moet aanschaffen. Hoeveel de kosten precies gaan zijn dat weet ik nog niet, maar ik maak alvast graag een begin. Alles wat ik gedoneert krijg, en blijft daar van over, gaat apart op een rekening voor anderen dingen op het gebied van Zelfontwikkeling. 

Na een aantal pittge jaren, met daarbij een tussenjaar van mijn studie en ik net uit de bijstand kom
- heb ik nauwelijks een buffertje op kunnen bouwen. 

Ik zou echt onwijs erg geholpen zijn met uw/jouw bijdragen!!! 🙏Mijn Camiño: Back to the HeartCore.

🌻 ✨ 🦋 

Ik kan mij nog zo goed herinneren (en nu ik dit schrijf voel ik weer diezelfde kriebels en het enthousiasme in mijn lijf), toen ik voor het eerst hoorde over de Camiño - Mijn Hart begon sneller te kloppen, ik werd enorm warm van binnen, kreeg kriebels in mijn lijf, ik was dol enthousiast en super nieuwsgierig.
Ik was zo ontzettend enthousiast en nieuwsgierig - Dat ik schrok van mijn eigen expressie, dus ik damde maar weer snel in en liet het vreugdesprongetje maar gewoon zitten, want spelen en het uiten van je blijheid, vrijheid & enthousiasme doe je natuurlijk niet meer als volwassene, toch? 

(Blehh, ik ben het daar inmiddels absoluut niet meer mee eens.
Nu doe ik zoveel vreugdedansjes als ik wil..... Ik hoop u/jij ook!!
😎

Vanaf dat moment heb ik deze reis en mijzelf duidelijk en voelbaar weten te visualiseren.
Ik zag mijzelf echt helemaal voor me: wandelend met niets anders dan ikzelf, met een rechte rug, borst vooruit, een backpack & goei schoeisel. Zelfs hoe ik er uit zag, hoe ik mij voelde, & hoe de omgeving er uit zag, en dat ik veel bijzondere mede-reizigers heb ontmoet. Ik zag en voelde mij als een echte Pelgrim.
Dankbaar, nederig, en tegelijk daadkrachtig en zelfverzekerd. (Bron: Philippe Faes)

Maar, het is daar de afgelopen 8 jaren bij gebleven...

Het uitvoeren van deze droom en mijn snelkloppend en warm wordend Hart, heb ik jaren opzij geschoven, en negeerde ik volledig. Ik had iedere keer wel een reden of eigenlijk een smoes, om het niet te doen - ondanks dat ik er zo blij en warm van werd op het moment dat ik al weer aan mijn visualisatie dacht en weer begon te visualiseren.

Ik kapte het maar weer snel af, het werd mij te heet onder mijn voeten. 

Het was vooral: het gevoel om echt voor mijzelf te durven kiezen (want ik moest toch hier voor zorgen, en voor die en voor die) en de angst om dit echt alleen te gaan doen, beanstigde mij enorm. 

Gelukkig heb ik veel leerzame lessen meegemaakt, dat ik nu echt kan zeggen EN DOEN:

Ik zeg: JA tegen mijzelf, tegen het leven dat ik leef. JA, tegen het leven dat ik echt fijn vind om te leven, een leven leven vanuit het Hart

De Camiño naar (nog meer) Innerlijke Rust, Zelf(vertrouwen) & Wijsheid is twee weken geleden al begonnen - zonder dat ik het zelf door had... :) 


Twee weken geleden heb ik zelf mijn eerste echte paar goede wandelschoenen gekocht, om te gaan oefenen. Dit werd kort daarna opgevolgd door een bericht dat ik tegenkwam op LinkedIN. Aanstaande september ga ik een Pelgrimsdagtocht wandelen in een prachtig natuurgebied in de buurt van Rotterdam.

De Camiño is twee weken geleden al begonnen, er is geen weg meer terug. 

Sterker nog, ik wil ook niet meer terug...


JA. Ik wil! 💛


Hartegroet,
Jiska Irina

🌻 ✨ 🦋 


Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.