Jasmine's feminisering operatie | Geld inzamelen
 
 

Jasmine's feminisering operatie

Help me om de vrouw te worden die ik altijd van gedroomd heb!

Hallo allemaal! Voor degene die mij nog niet kennen ik ben Jasmine Ik ben 23-jarige trans vrouw.
ik heb mij altijd al anders gevoeld ik voel het al sinds ik klein ben, dat mij lichaam (bioligische geslacht) niet in overeenstemming is met hoe ik van binnen voelde.
Ik ben aan het sparen voor geld voor mijn borstimplantaat, helaas word dit niet vergoed onder de norm van 1 cm klierweefsel (http://www.ad.nl/gezond/transgender-met-cup-aa-krijgt-borsten-toch-niet-vergoed~ab3377ec/)
Deze inzameling is erg belangrijk voor mij om het leven te kunnen leven zoals ik altijd heb gewild, namelijk als vrouw.
Ik wil graag van die mannelijke kenmerken af, de hormoon behandeling/therapie kan alleen maar zo veel voor me doen. Voor iedereen die niet weet dysforie is een diepgaande toestand van ongemak of ontevredenheid met je fysieklichaam. Met gender dysforie kan het ongemak met je mannelijk of vrouwelijk lichaam zo intens zijn dat het kan bellemeren met de manier waarop je in het normale leven functioneert, bijvoorbeeld je prestatie op school of werk of tijdens sociale activiteiten. Deze operatie zal mij helpen om een grootendeels van mijn dysforie te minimaliseren, maar ook de kwaliteit van mijn leven drastisch verbeteren. Ik zou me graag aan de buitenkant uistralen hoe ik van binnenkant voel. Het was een beetje lang, maar ik hoop dat je het graag wilt helpen, bedankt voor het lezen.
Elke hoeveelheid bedrag zou helpen

 

Als u voor verschillende redenen niet in staat bent om te doneren naar de inzameling, bent u van harte welkom om deze link te delen. Alvast bedankt <33

Mvg

JasmineeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.