Jan Monique's Pensioenfonds | Geld inzamelen
 
 

Jan Monique's Pensioenfonds

Pensioenpot t.b.v. zorgvrij leven na ons 68e jaar

Doordat in dit fantástische land de pensioenpremies worden verteerd door de huidige pensionados, is het uitzicht op een financiëel onafhankelijk leven vanaf ons 68e aardig op losse schroeven komen te staan.

Daarom hebben wij, Jan en Monique, een resolute keuze gemaakt om de pensioenafhankelijkheid niet meer van de grote pensioenfondsen af te laten hangen, maar onze toekomst in de gemeenschappelijke cloud te leggen. We zijn beiden op 6 februari 1965 geboren en zullen dan volgens de huidige regelgeving vanaf 6 februari 2033 geen werk - of sollicitatieplicht meer hebben.  Om die laatste jaren dragelijk te houden willen we de komende jaren alle feesten, klusjes, en schenkingen via ons eigen fonds laten lopen zodat het niet in de verkeerde zakken verdwijnt!

Hieraan hebben in de jaren 2000 - 2020 ook nog diverse werkgevers en hypothecaire instellingen voor ons het financiële leed flink aangesmeerd!

 

Ons pensioengat werd mede mogelijk gemaakt door:

FleuraMetz - Centrum voor Vakopleiding - KPN  -  JUMBO - VIVENT - Pantein - ReaalEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 300.000,00
0% / 4402 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.