Isa s droom | Geld inzamelen
 
 

Isa s droom

Help bij mijn droom vijf maanden studeren in Brighton!

Bij een persoonlijke droom hoort ook een persoonlijk verhaal. Ik ben Isa en heb op mijn 16e na een behoorlijke eenzame rottijd de Havo afgesloten. Ik zal jullie niet vermoeien met details. Bovendien besef ik heel goed dat er kinderen zijn die het veel slechter hebben. Mijn droom om een jaar naar het buitenland te gaan, begon toen in elk geval. Toch startte ik serieus met de lerarenopleiding Nederlands. Bezig zijn met de taal past mij goed maar het lesgeven minder. Daar kwam ik tijdens de stages achter en waarschijnlijk hielp mijn diagnose ook niet.  Toch heb ik mij de blubber gewerkt om door te kunnen stromen naar de uni. Het lukte: ik haalde mijn propedeuse in 1 jaar met gemiddeld een 7. Dacht ik. 

Tot vlak voor de vakantie naar Engeland bleek dat ik achter de komma toch net geen 7 had gehaald en na moest denken over een plan B. Onze eerste stop was in Brighton en daar kwam mijn droom weer volledig tot leven. Wat zou ik daar graag een aantal maanden willen wonen en studeren!

Waarom? Omdat ik goed op weg ben om mij sterk te voelen maar er nog niet helemaal ben. Een half jaar in het buitenland zal mij niet alleen een levenslange ervaring opleveren maar mij ook voorbereiden op de nieuwe studie. Misschien durf ik dan ook een studie te kiezen waarbij ik op kamers moet. Ik wil de Engelse taal beter leren kennen omdat er ook in Nederland veel in Engels les wordt gegeven. 

Plan B is dus plan A geworden omdat ik aan alles merk dat dit mijn droom is en belangrijker voor mij is dan met twijfel nu weer een nieuwe studie te beginnen. 

Helpen jullie deze droom te realiseren? Want het is helaas wel een kostbare droom en blijven hopen op de staatsloterij is ook niet realistisch. Ik ga er natuurlijk zelf ook hard voor werken en spaar al een tijdje voor deze droom. 

Ik hoop dat ik in januari 2019 de overtocht kan maken naar het buitenland. Dank, dank voor jullie investering in mijn toekomst! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

9 donaties
€ 444,00
Doel: € 15.000,00
2%