Inzamelingsactie voor mijn vaders wens

Inzamelingsactie voor mijn vaders wens | Geld inzamelen
 
 
Inzamelingsactie voor de wens van mijn vaders.

Wie ben ik: Ik ben Danny 38 jaar en 1 van de kinderen die graag zijn ouders gelukkig ziet en daar ook veel voor doe.

We zijn dit gestart omdat we niet alle finaciele middelen bij elkaar krijgen onderling en hopen daarom ook op uw hulp. Alle kleine beetjes helpen.

Onze vader heeft nog 1 grote wens en dat is 25 april een knal feest te geven met een bandje een hapje en een drankje te gelegenheid van hun 40 jarige bruiloft. (Lees ons verhaal waarom we dit niet gewoon een paar weken later kunnen vieren)

We hadden daar alles al voor geboekt en geregeld alleen ging alles helaas een beetje anders lopen. En daarom vragen we hulp van u.

Want zij moesten onverwachts verhuizen, in verband met de achteruitgang van mijn vader, naar een aangepaste woning.

Bovenop vele ziektes die hij heeft, zoals de ziekte van Bechterew, syndroom van Sjögren, suikerziekte, kanker op de stembanden, 3 beroertes en helaas nog veel meer, heeft hij recent de diagnose Alzheimer gekregen. De variant die hij heeft bestaat uit een mengbeeld, waardoor hij erg snel achteruit gaat en nu al in een aantal weken tijd steeds moeilijker mee kan in een gesprek of de simpele cominucatie dingen.

Mijn vaders laatste wens is om nog eenmaal het leven te vieren met alle familie en vrienden in nog redelijke gezondheid.

Hoe ziet dit feestje er uit volgens mijn vaders inzicht. Een zaaltje in de buurt, Een one men band, een hapje en een drankje.

Doordat zij helaas vast zitten aan dubbele lasten, hopen wij op deze manier geld op te kunnen halen om toch nog deze mooie wens in vervulling te laten gaan.

Wij hopen dat u ons wilt steunen en helpen, zodat wij zoals hij graag wil, nog eenmaal groots kunnen toosten op het leven met onze familie en vrienden!

Wij danken u alvast hartelijk voor uw bijdrage! 11


En de actie delen vinden wij lief.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 1.000,00
0%