Inzamelingsactie minderbedeelde gezinnen | Geld inzamelen
 
 

Inzamelingsactie minderbedeelde gezinnen

Inzamelingsactie minderbedeelde gezinnen

Wij zijn Inge en Joyce, wij zorgen al een aantal jaar voor voedsel/verzorgingspaketten voor minderbedeelde gezinnen die net niet  in aanmerking komen voor de voetselbank. Wij streven  erna om  met  sinterklaas deze  een leuk pakket te geven mocht de donatie voldoende zijn zullen wij ook met kerst pakketten verdelen onder minderbedeelde gezinnen.  Wij hebben ook een aantal winkels die sponsoren met houdbare producten, wij zouden graag iets extra's willen doen zoals verse producten.

Ook onze kinderen willen graag helpen, zo is 1 van onze kinderen een inzamelingsactie begonnen met het ophalen van lege flessen  en of een kleine bijdrage om zo cadeautjss te kunnen halen voor de kindjes uit de gezinnen die wij helpen. Want ja als papa en mama geen geld hebben voor eten dan is er ook geen geld voor een cadeautje met sinterklaas of kerst. SUPER GOEDE EN LIEVE ACTIE!!!

Heeft u een kleine bijdrage over om onze actie te steunen zodat er meer gezinnen geholpen kunnen worden  en er voor de kindjes cadeautjes gehaald kunnen worden..GRAAG!!!

Donatie is zeer welkom 

Delen is super!!

Groetjes 

Inge, Joyce & de kinderenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.