Inzamelingsactie De Rijdende Praktijk Soul2Soul | Geld inzamelen
 
 

Inzamelingsactie De Rijdende Praktijk Soul2Soul

Help je mee? Investeer in de Rijdende Praktijk!

Het is alweer 3 maanden geleden dat ik gestart ben met mijn praktijk. Een groeiend bedrijf waar veel passie in zit met mooie, maar vooral genezende ingrediënten. Dankbaarheid is wat ik voel als de behandelingen ook daadwerkelijk hebben geholpen. Dit werk maakt mij gelukkig en verhoogt mijn vibratie. De behandelingen vinden plaats in mijn praktijk op de zaterdagen. Hier heb ik bewust voor gekozen om een rustige start te kunnen maken en omdat ik doordeweeks parttime werk bij een heel grote bekende winkelketen.

Maar, ik merk nu wel dat het tijd is om te gaan uitbreiden. Dat geldt ook voor mijn bestaande behandelingen. Ik bied veel waarde aan de mensen in mijn werk en in mijn leven. De waarde die ik geef zie ik terug in de waarde die ik ontvang.
Wat ik de laatste tijd heb gemerkt is dat het niet voor iedereen haalbaar is om altijd naar mijn praktijk toe te komen. Zaterdag is mijn vaste werkdag, maar voor sommigen een lastige dag. Je kent dat wel; boodschappen doen, kind brengen en ophalen van voetbal of andere bezigheden wat je op zaterdagen te doen hebt. Of voor mensen die niet zo mobiel zijn. Praktijk Soul2Soul biedt daarvoor de oplossing en komt ook aan huis! Hierdoor ben ik flexibel en kan ik ook doordeweeks bij je thuiskomen. Hoe fijn is dat? Ik zoek manieren om met mijn werk echt een bijdrage te leveren aan het leven van anderen.

Leuk idee, maar hoe?

Ik ben vooral een fietsfanaat, dus mijn idee is om met de E-bike bakfiets te komen. Met mijn opklapbare relax stoel en de benodigde spullen. Dit zorgt ervoor dat je thuis ook heerlijk kunt ontspannen. En kunt nagenieten van je gekozen behandeling.

Durf te vragen!

Om dit idee te realiseren, ben ik op zoek naar investeerders die in mijn bakfiets willen investeren en dus in mijn praktijk alszijnde: De rijdende praktijk. Mijn werkgebied zal Zwijndrecht, H.I. Ambacht en Dordrecht zijn.

Als je investeert dan krijg je natuurlijk ook iets heel waardevols voor terug. Hoe mooi is dat!

Als je:

  • €5-€15 geeft ontvang je 10% korting op een Bars behandeling of Energetisch Facelift.
  • €20-€25 een Bars behandeling van 30 minuten
  • €50 een Bars behandeling van 60 minuten
  • €100 of meer dan kun je kiezen uit 2 behandelingen. Bijvoorbeeld: Een Bars behandeling en Energetisch Facelift of 2x Bars of 2x Energetisch Facelift. Of Hypnosessie is ook mogelijk! Alles is bespreekbaar. 

Wil je meer investeren? Bijvoorbeeld €200? Dan krijg je een online strippenkaart met je zelf gekozen behandelingen. Dit zijn max. 4 behandelingen in totaal. Je ontvangt deze strippenkaart per e-mail. Deze strippenkaart wordt mede mogelijk gemaakt door Valucher.

Help je mee aan mijn droom bakfiets en mijn idee? En wil je meer informatie over mijn praktijk en over de behandelingen en over mijzelf?
Kijk dan op: www.praktijksoul2soul.nl of Facebookpagina: Praktijk Soul2Soul.

"Ik leef het leven ten volste, precies zoals dat het allerbeste bij mij past".

Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage en commitment.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

6 donaties
€ 1.800,00
Doel: € 1.800,00
100%