inzameling voor noodzakelijke kosten | Geld inzamelen
 
 

inzameling voor noodzakelijke kosten

Noodzakelijk kosten voor een toekomst

Als je trouwt, ga je niet uit van een scheiding. Kinderen komen, en na een paar jaar onstaan er ineens scheuren. Dit kan iedereen overkomen. 

In ons geval had mijn man een dubbelleven. En liet ons van het ene op het andere moment in de steek. Het huis wat voor ons trouwen van hem was, verkocht hij. Kinderen en ik stonden op straat. Hij was weg...

Inmiddels pakken we ons leven weer op. Na een ontluisterende periode, bleek ook nog dat er schulden waren. Schulden op mijn naam. Weer een diep gat waar je in valt met twee kinderen. De kinderen ziet hij niet, geen interesse. De boedelscheiding is tot op heden niet geregeld. Het bleek dat ik wel recht heb op de helft van de verkoop van het huis.. Ik houd niets over, maar kan dan wel de schulden betalen. Geen geld maar wel een schone lei, en een nieuwe start voor mij en mijn kinderen. Ik werk, maar parttime. En door peildata die niet werden aangepast,moet ik ruim 600 euro betalen aan mijn toevoeging. Een toevoeging die de enige kans is om een leven op te bouwen.

Ik heb geprobeerd te sparen. Zoals je begrijpt blijft ook de kinderalimentatie achter,en het LBIO kan ook niet sneller dan de procedure. De toevoeging is berekend op basis van twee inkomens, en passen niet aan op basis van alleen mijn inkomen. 

Ik vraag dan ook geen wereldbedrag. Enkel de kosten voor de rechtbijstand. Ik werk voor het eten en ons dak boven het hoofd. Ik hoef geen dure spullen of sieraden. Ik wil mijn kinderen een leven bieden en aan onze toekomst werken...Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 616,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.