Inzameling voor Mona's betere camera

Inzameling voor Mona's betere camera | Geld inzamelen
 
 
Infotainment Hoopverlening Zelfhulp Persoonlijke aandacht Humor Win acties

Beste lezer(s), mijn naam is Mona, ik ben een door emotie gedreven wezen: vrouw dus 7, die het live-streamen heeft ontdekt. Dit alles door toedoen van een onderzoek waar ik aan meedeed, om beter te slapen (zakjes van een zuivelfabrikant), de reacties hierop waren zo positief, dat ik besloten heb om ermee door te gaan, met streamen dus.
Een korte toelichting: ik ben werkzaam als zeer kleine zelfstandig onderneemster, en sinds een poosje maak ik drie keer per week een LIVE uitzending op Facebook, waar mensen graag naar kijken. Alleen nu werk ik met een oude webcam, dat is leuk maar tamelijk wazig en niet erg professioneel. Het geeft mensen het gevoel alsof hun ogen niet al te best zijn... 

Aangezien ik veel interactieve dingen doe tijdens de LIVE, zoals gewetensvragen en gevoelskaarten (die ik dan laat zien in beeld), waarbij de kijkers kunnen mee chatten, is onscherp beeld erg lastig en stagneert de uitzending. Het interactieve deel geeft veel plezier voor ieder en schept saamhorigheid. Want ik geloof in eenheid, waarbij het fijn is dat mensen met elkaar op een verbindende manier in contact kunnen komen. 

Ook heb ik iedere uitzending een nieuw topic: dat is de ene keer over sociale vaardigheden, de andere keer herinneringen ophalen met Nostalgie en weer een andere keer hebben we het over wederopbouw na een destructieve relatie, zoals Narcisme.

Helaas ontbreekt het mij aan de financiële middelen, om zelf een goede camera en toebehoren aan te schaffen. Ik ben op zoek gegaan naar een oplossing die goed is, niet al te duur, maar waar ik wel de komende jaren mee vooruit kan, en meer LIVES kan maken voor de mensen die hier plezier aan beleven. 

Ik heb een screenshot gemaakt van een recente uitzending, en ik heb alleen al vanaf mijn privé Facebookpagina toch even gauw 139 views. Voor mij dus reden temeer om door te gaan! Dus vandaar ik een beroep wil doen op uw gunfactor naar mijn persoontje. Uiteraard bent u van harte welkom om mijn LIVES bij te wonen, zodat u zelf de virtuele sfeer kunt proeven: Mijn Facebook pagina

Iedere maandag-, woensdag-, en vrijdagavond, om klokslag 21:30

 

Alvast bij voorbaat dank en wellicht tot spoedig ziens? 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 10,00
Doel: € 595,00
1%