Inzameling voor de heer Boudhan leukemie | Geld inzamelen
 
 

Inzameling voor de heer Boudhan leukemie

Inzameling voor de heer Boudhan leukemie

Hierbij vraag ik jullie om deze man ook te helpen door dit bericht te lezen en te doneren. Dank jullie wel alvast. Barak allahu fiekoum.

Tiab Boudhan, in de leeftijd van 60 jaar is woonachtig in Marokko in de streek Sito Lassa Nador en wordt beproeft door Allah swt met de ziekte Leukemie (bloedkanker). Dagelijks slikt hij vele medicatie tegen de pijn en volgt chemo therapie in Oujda. Financieel is het niet meer haalbaar om de behandelingen door te kunnen zetten. Elke maand moet deze man met de taxi naar Oujda voor chemotherapie en moet dan 3 dagen in het ziekenhuis verblijven. Medicatie is rond de 450 euro per maand. Tiab heeft een gezin van 5 kinderen en zijn vrouw en leven in een klein huis. Zoon werkt hier en daar om geld bij elkaar te halen voor zn vader. Maar het niet meer haalbaar. Zonder deze behandelingen zal hij het niet redden.

Ik vraag de ummah om onze krachten te bundelen en deze man te redden met de wil van Allah swt. Help deze man zijn behandelingen door te kunnen zetten en te kunnen voorzien van de nodige medicatie. Elke euro is welkom lieve mensen. Moge Allah swt jullie rijkelijk belonen insha Allah. Moge Allah swt hem genezen insha Allah.

Kan je niet doneren dan wil ik jullie vragen om een dua en dit bericht zoveel mogelijk te delen.

Allah Y Shefieh
Allah Y Shefieh
"As-aloe llaaha Al-'adhieem rabba Al-'arshie al-'adhiem an yashfieyak".(7x)

voor een filmpje kunnen jullie kijken op de FB pagina van salahedine

Djazaka Allah oe ghayran.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

34 donaties
€ 525,00
Doel: € 1.000,00
52%

Deze actie is gesloten.