Inzameling voor behandeling Nikolas

Inzameling voor behandeling Nikolas | Geld inzamelen
 
 

Hallo iedereen💗

 

Ik weet zelf niet hoe ik moet starten, ik denk dat het wel moeilijk is om aan zo iets te beginnen en zeker als je dit nog nooit hebt gedaan. 

Elke keer als ik een doneer actie zag voorbij komen hoopte ik altijd dat mijn familie dit nooit zou nodig hebben of dat ik nooit aan een doneeractie zou moeten beginnen, maar kijk hier ben ik dan.. hier ben ik, op zoek naar hulp van jullie. Dus hiermee..

Mijn neef Nikolas Sarkozi ( 18 ) heeft hulp nodig, hij en zijn familie vroegen ons om hulp maar willen helpen en kunnen helpen zijn twee dingen. Ik kan dit jammer genoeg niet in mijn ééntje daarom vraag ik jullie! 

Nikolas heeft zo snel mogelijk Medische hulp nodig, hij heeft hart problemen waardoor zijn hersenen nu ook minder beginnen te werken. Hij heeft het al van kleinsaf moeilijk met overwicht waardoor hij ook astma had gekregen op een jonge leeftijd. 

De dokters verwijzen hem eerst door naar een Obesitascentrum / kliniek in Slowakije, om de operaties in te gaan moet hij eerst afvallen. Maar dan vergeten we weer dat een ObesitasCentrum / kliniek ook wat centjes vraagt! 
“ Centjes “ die wij of zijn familie niet aan kan geraken in 1 2 3, 

 Voor een halfjarige behandeling kost het ongeveer € 6000. Wat natuurlijk ook niet weinig is! 

Laten we samen met ons allen Nikolas helpen met zijn gezondheid te herstellen en om hem ook te laten inzien dat er nog hoop is ! Help Nikolas met zijn behandeling !💗

Hij zou al heel blij zijn met zelfs iets kleins, alles telt! Wij bedanken jullie vooraf van harte.💗

!! DEEL DEZE BERICHT ZO VEEL MOGELIJK ALSTUBLIEFT !!

Voor meer informatie kunnen jullie mij gerust een e-mail sturen op: Ceylanveronika@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.