Inzameling Stichting Ambulancewens

Inzameling Stichting Ambulancewens | Geld inzamelen
 
 
Mijn geweldigste verjaardagscadeau zou een bijdrage zijn voor Stichting Ambulancewens

Lieve mensen,

Via dit bericht doe ik een beroep op je vrijgevigheid.

Op woensdag 29 april aanstaande zal ik vanwege mijn verjaardag 38 kaarsjes mogen uitblazen. Een zegen dat helaas niet voor iedereen is weggelegd. Ook de Corona-crisis maakt op dit moment veel directe en indirecte slachtoffers.

Sinds jaren is mijn moeder ernstig ziek. Ze bevindt zich in de laatste fase van haar COPD en we zijn de laatste jaren regelmatig door spannende momenten gegaan waarbij de angst groot was dat ze ons zou verlaten.

Vorig jaar november was weer zo een moment. Na meerdere opnames kort achter elkaar kwam ze terecht in het ZZG Zorghotel in Groesbeek. Hier werd ons medegedeeld dat het eerder een kwestie van dagen dan van weken zou zijn voordat ze zou komen te overlijden.

Mijn moeder had dit jaar al meerdere malen mij gevraagd om mee naar zee te gaan. Door “drukte” (een veelgemaakt excuus) was dit er helaas niet van gekomen. Zelf gaan was geen optie gezien mijn moeder intensieve zorg nodig had.

Mijn vriendin Lilian kwam met het idee om een verzoek in te dienen bij “Stichting Ambulancewens” met de vraag of mijn moeder nog een keer naar zee zou kunnen gaan. Vanaf het eerste belletje merkten we dat niets teveel was. Natuurlijk was dit mogelijk! Wanneer wilden we gaan? Morgen al misschien? De tranen schoten in ons in de ogen en twee dagen later was het al zover, we zouden naar zee gaan.

Ik kan eindeloos vertellen over de fantastische ervaring die we hebben gehad in Scheveningen maar het meeste is ons bijgebleven het geduld van de begeleiders en de wijze waarop ze met mijn moeder omgingen. Ze heeft een fantastische tijd beleefd en ze heeft het er nog steeds over.

Jazeker, mams leeft nog…hoe lang? Dat weet niemand. Wat ik wel weet is dat Stichting Ambulancewens het verschil maakt voor mensen die nog een wens hebben voordat ze hun geliefden gaan verlaten.

Dit jaar zal ik mijn verjaardag niet vieren vanwege de Corona-crisis. Wel heb ik besloten om geld in te zamelen zodat Stichting Ambulancewens ook andere mensen net zo kan maken als mijn moeder.

Elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd. Voel je vrij om deze actie ook te delen met anderen!

Met vriendelijke groet,

Vincent SteineEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 375,00
1%