Geld inzamelen | Inzameling interieur nieuwe praktijk
 
 

Inzameling interieur nieuwe praktijk

Van acupuncturist naar spiritueel healing centrum

Inzamelingsactie
San Zhong Yi
10 jaar jubileum
Het nieuwe bedrijfspand

 

Naar aanleiding van de verhuizing naar Ravenstein heb ik eindelijk de mogelijkheid om mijn praktijk na 10 jaar te boosten, maar door de privé omstandigheden van afgelopen jaar zijn de kosten zo hoog opgelopen dat we niet tot nauwelijks hebben kunnen sparen. En daarbij ben ik door de verhuizing wat klanten verloren waardoor het een stuk moeilijker is geworden om te kunnen sparen.

Ik ben in het diepe gesprongen om mijn droom werkelijkheid te laten worden en om dit te realiseren is uw financiële steun zeer gewenst.

Het hoeft niet veel te zijn, maar ik zou Lisa niet zijn als er geen eerlijke wederdienst tegenover zou staan!  

U ontvangt een tegoedbon ter waarde van uw totale donatie welke meteen geldig is om in te leveren bij San Zhong Yi voor het bijwonen van alle door mij gegeven cursussen, workshops, informatie avonden, coaching (groep en privé), kindermeditatielessen, kinderyogalessen, medische danslessen en therapeutische consulten, behalve als u ervoor kiest om uw krediet in te ruilen voor producten bij SZY MediShop - de nieuwe naam voor de (retail)verkoopafdeling van verschillende gezondheidsproducten in mijn bedrijf. Dit geldt ook voor de unieke persoonlijke handgemaakte spirituele artikelen verkrijgbaar bij Lilly’s Magical Shop - de nieuwe naam voor de verkoopafdeling van mijn geheel op maat en zelf met de hand gemaakte spirituele artikelen in mijn bedrijf. De tegoedbonnen voor deze producten zullen pas vanaf oktober 2018 en alleen op bestelling in te leveren zijn (u krijgt een folder bij de tegoedbonnen inclusief een bestellijst meegeleverd). Het gaat hierbij om de producten uit het assortiment van Vitaminbottle, Regenesis-Magnesium, Dragi Kamen, Pranayur, Volatile en Herbs&Touch).

Bij elke donatie van €70,- kunt u kiezen voor een tegoedbon te besteden in mijn praktijk voor een therapeutisch consult van 90 minuten waarin ik u klachtgericht zal behandelen met behulp van de kennis en technieken uit de Klassieke Chinese Acupunctuur, Tui Na- en Shiatsu massage therapie en de Chinese Kruidengeneeskunde. Aan het einde van het consult krijgt u van mij een factuur mee om het bedrag te declareren bij uw zorgverzeraar.


Mijn bedrijfsplan:

Mijn nieuwe bedrijfspand bestaat uit 2 aparte behandelruimten, een apart kantoor, een ruime wachtruimte, een keuken/wasserette en een grote spiegelzaal met een 10 persoons tafel waar ik verschillende workshops, cursussen, lezingen, lessen en nieuwetijdskindbegeleiding ga geven op het gebied van universele kennis, spiritualiteit, witchcraft, edelstenen en mineralen, medisch dansen, meditatie, yoga, traditionele chinese geneeskunde en gezondheid. Heel soms zijn deze kinderen regulier bestempeld onder de volgende persoonlijkheids- en/of gedragsstoornissen: HSP, ADHD, ADD, ODD, etc, maar waar ik mezelf specifiek op richt en waarmee ik hier ook op doel zijn de overduidelijke paranormaal begaafde kinderen met een opvallend creatieve praktijkgerichte beelddenkende geest en een zeer vooruitstrevend puur liefdevol beeld over hoe de samenleving zou moeten zijn volgens hun geheel zelfbedachte visie.

Een nieuwe bedrijfstak genaamd “Helping a Miracle-Coaching” betreft de nieuwetijdskindbegeleiding en is volledig gratis voor kinderen die bij mij onder behandeling zijn in de praktijk en zal bestaan uit 3 groepen van 3 leeftijdscategorieën: 2-8 jaar, 8-14 jaar en 14-20 jaar. Ouders/verzorgers mogen er ten alle tijden gratis bij aanwezig zijn. Volwassenen vanaf 20 jaar kunnen in overleg met mij persoonlijk 1 op 1 begeleiding krijgen.

Hoe gaat ‘t in z’n werk?
Ik zal 1 dag(deel) per kwartaal per groep vrijmaken voor de begeleiding van deze Nieuwetijdskinderen en hun ouders/verzorgers.
Op zo’n dag wordt er gekeken naar wat er bij ieder kind apart aandacht nodig heeft en wat hun wensen/vragen zijn. We beginnen de dagen met mediteren (veelal dans- en zangmeditaties, om vervolgens over te gaan in kinderyoga. Daarna komt het vragenuurtje opgevolgd door de lunchpauze waarna we de dag afsluiten met een creatieve opdracht (knutselen (toverstaf, talisman, scepter, sieraden, mandala’s, dromenvangers, edelsteenbewerking, etc) of een groepsopdracht (zoektocht, informatie verzamelen, het maken van een korte spreekbeurt, drama en toneel, werken met de 5 elementen, etc). Op deze manier leer ik kinderen om te gaan met hun paranormale kwaliteiten, verkrijgen ze spelenderwijs kennis van de “mythologische” geschiedenis der mensheid en hoop ik elk kind zelfvertrouwen, eigenwaarde, levenslust en vooral veel positieve energie mee te geven.


Witchcraft is mijn religie en word helaas vaak gezien als iets Satanistisch en vooral iets zeer negatiefs. Maar in werkelijkheid is het eigenlijk heel erg positief en is “spiritueel begeleider” voor mij een betere benaming dan “heks”. Door middel van mijn religie te verweven in de cursussen en workshops breng ik je dichter bij je ware ik, versterk ik je contact met moeder natuur, maak ik je onderbewustzijn wakker en zal ik je voorzien van universele kennis ((aarts)engelen, spirit guides, ascended masters, spirit animals, sjamanisme, reïncarnatie, zielengroepen, aura’s, paranormale gaven, karma, de wetten der natuur, de universele wetten, alchemie, etc) waarbij heel erg veel kennis uit het verre verleden der mensheid en het gehele concept van hoe alles is ontstaan echt niet kunnen ontbreken.

Daarnaast praktiseer ik in mijn privéleven en vrije tijd ook dagelijks witchcraft (denk aan maanrituelen, kruidenformules, energetisch en magnetisch helen, tarotkaarten leggen, contact leggen met de andere dimensies/werelden/universa, zuiveringsrituelen, angsten/zenuwen/pijn bespreken, brandwonden bespreken, helende/versterkende/balancerende (frequentie van 432/234) sieraden en accessoires maken, etc). Ook reinig ik gratis (ook de reiskosten zijn voor mijn rekening) door heel Nederland huizen en bedrijfspanden van negatieve energie en entiteiten. Mijn spirituele begeleiding is ALTIJD gratis m.u.v. eventuele materiaalkosten.


Medisch dansen is iets wat ik zelf heb ontwikkeld in mijn 10 jaar ervaring als therapeut en 27 jaar danservaring. De lessen ga ik per klacht categoriseren (rug- en beenproblematiek, hoofd- nek- schouder- en armklachten, pathologie van het ademhaligsstelsel, pathologie van het circulatiestelsel, herstel na kanker, emotionele en mentale problemen, slaap- en energie tekort, etc) en zullen 1 keer per week een uurtje in beslag nemen aan de hand van de belangstelling. De inschrijvingen gaan via mail en de kosten bedragen €5,- per persoon per les.


“Heks voor een dag”
Het lijkt mij leuk om de mogelijkheid aan te bieden voor een dagworkshop in witchcraft (denk aan bijvoorbeeld het maken van een bezemsteel/toverstaf/heksenhoed, een toekomstvoorspelling d.m.v. het leggen van Tarotkaarten, het aanschouwen van elementenmagie, een ritueel naar keuze, etc). Vooral leuk voor het vrouwelijke geslacht als vrijgezellenfeest/bedrijfsuitje of natuurlijk voor de kleintjes als kinderfeestje waarbij de activiteiten meer gericht zullen zijn op knutselactiviteiten, dansen, zingen en een kort kindvriendelijk zuiveringsritueeltje.


Informatie avonden
Omdat veel van mijn klanten tijdens de behandelingen door mij geïnteresseerd raken in vaccinvrij opvoeden, de verschillende “complot-theorieën”, spiritualiteit, het universum, de nieuwetijdskinderen, hoogsensitiviteit, paranormale gaven, manifesteren, omgaan met hoogbegaafdheid, beelddenkend leren en natuurlijk over de Traditionele Chinese Geneeskunde ga ik informatie avonden over deze vaak niet tot nauwelijks besproken en voor de meerderheid vaak nog erg onbekende onderwerpen geven.

Mijn idee is om elke maand 1 à 2 avonden te besteden aan het verschaffen van informatie over 1 van deze onderwerpen met daarin ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Deelname gaat via aanmelding en kost €7,50 p.p. (kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree). Ook wil ik iedereen aan het einde een informatiemapje meegeven met daarin de op die avond besproken kennis en eventuele flyers/kortingsbonnen/etc over andere evenementen, cursussen en producten en/of behandelingen te besteden bij San Zhong Yi.


Klassieke Acupunctuur, Tui Na- en Shiatsu massagetherapie, Chinese fytotherapie en voeding volgens de 5 elementen
Naast alle spiriwiri-zweefactiviteiten zal ik 6 dagen per week beschikbaar blijven als TCG therapeut voor allerlei soorten pijntjes en andere vervelende kwalen die een mens tijdens zijn/haar leven kan ondervinden. Prijzen verschillen tussen de €30 en €70 per consult en hangt af van de gebruikte behandeltechnieken en de tijdsduur van het consult.

Ik sta vermeld in de zorggids waardoor mijn behandelingen voor vergoeding in aanmerking komen vanuit het aanvullende gedeelte van uw zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekeraar betreft “alternatieve geneeswijzen / complementaire zorg”.

In mijn praktijk maak ik gebruik van producten uit het assortiment van Vitaminbottle, Regenesis-Magnesium, Dragi Kamen, Pranayur, Volatile en Herbs&Touch. Deze producten zijn tevens in mijn praktijk verkrijgbaar via de SZY MediShop (vitaminen, voedingssupplementen, serums, gels, etc) en Lilly’s Magical Shop (custom made sieraden, talismannen, rammelaars, dromenvangers, etc)


Doelbedrag
Het doelbedrag bedraagt €15.000,-. Een flinke pak geld dus! Ik ga ervanuit dat ik dit zonder donaties moet bewerkstelligen, dus ben ik van plan om telkens elke afzonderlijke ruimte stapsgewijs klaar te stomen waarvoor ik veel geduld zal moeten hebben en heel hard zal moeten werken om de volledige bedrijfsruimte in de loop van 2018 naar wens af te krijgen.
Maar met uw financiële steun zal 2018 er voor mij een stuk minder stressvol en meer ontspannen uit komen te zien...

Waarvoor wordt uw donatie precies gebruikt?
- De vloer van de praktijk
- Vaste telefoon met voicemail
- Het kleine keukenblok met afwasmachine en combistoomoven
- De 4 3D airbrush muren
- 2 nieuwe 3-4 delige extra brede en lange behandelbanken met borst en buikuitsparing
- De spiegelwand
- De 3 muurkasten met schappen
- 2 dubbele Moxalampen
- Dubbele inventaris acupunctuurnaalden, cups, moxasticks, behandelkussens, massageolie en handdoeken
- 2,5x1,5m Chakra-edelsteenplateaus als ondergrond voor de behandeltafels
- 2x Kopere behuizing behandelruimte gelijk aan die van de Meru piramides

Het is een sprong in het diepe, het is een gewaagde keuze, maar in mijn ogen zeker de moeite waard. Hoe dit uiteindelijk uit zal pakken is geheel mijn eigen verantwoordelijkheid. Maar ik zou mezelf niet zijn als ik deze buitenkans niet met beide handen stevig en verantwoord aan zou pakken. Mijn werk is mijn passie en dit doe ik met hart en ziel en met onvoorwaardelijke liefde en heel erg veel plezier. En daarbij durf ik de stap te zetten omdat ik weet wat ik kan, wat ik wil en wat het voor mij maar vooral voor ieder ander kan opleveren als dit loopt naar behoren. Ik vraag u niet zonder wederdienst om uw hulp, ik bied juist een wederdienst aan voor elke gedoneerde eurocent want geven vind ik makkelijk maar ontvangen ligt niet in mijn aard verscholen en kost me tot op heden nog aardig wat moeite, maar ik begin ‘t te leren aldaar ik deze grote stap om geld in te zamelen ook durf te zetten. Levert ‘t niets op? Geen probleem! Dan zorg ik zelf voor een alternatieve oplossing. Wordt er daadwerkelijk gedoneerd? WAUW!! Mijn dankbaarheid zal onwijs groot zijn!!! En er zal hoogstwaarschijnlijk hier en daar een traan van geluk over mijn wangen rollen ook al is het uiteindelijk maar een enkele Eurocent! Het gebaar alleen is voor mij al voldoende...

Bent u bereid een centje mee te helpen?
Maak dan een X bedrag over naar IBAN : NL28 INGB 0006 0792 82 t.n.v. San Zhong Yi o.v.v. uw voor- en achternaam en uw (mobiele) telefoonnummer. Na de betaling stuurt u mij een e-mail via info@san-zhong-yi.nl of liesje1988@icloud.com met daarin vermeld:
- Uw voor- en achternaam
- Het gedoneerde totaalbedrag
- Wie er nog meer deel uitmaken van deze gulle actie en dus recht hebben op uw krediet
- Uw IBAN waarmee u gedoneerd heeft
- Welke soort tegoedbonnen u wilt ontvangen (consult, producten, cursussen, etc)
- Of u vermeld wilt worden in de donateurslijst of dat u liever anoniem blijft en eventueel uw bedrijfsnaam
- Uw adresgegevens i.v.m. het toesturen van de tegoedbonnen.

Wilt u liever een handje helpen of heeft u misschien voor ons bruikbare materialen die u graag wilt doneren? Stuur dan even een e-mail naar info@san-zhong-yi.nl of liesje1988@icloud.com met daarin kort maar gedetailleerd uw voorstel inclusief telefoonnummer, adres en andere eventueel handige contact informatie.


Met de hoop op een voorspoedige toekomst voor ons allen en hopelijk een fijne samenwerking!!

Lieve groet van Lisa Seerden-Piëst

Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijzen - San Zhong Yi
- SZY-MediShop
- Lilly’s Magical Shop
- Helping a Miracle - CoachingEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 20,00
Doel: € 15.000,00
0%