Inzameling Covid19

Inzameling Covid19 | Geld inzamelen
 
 
Stop Corona

Zoals bekend is strijd Nederland tegen het bekende virus Corona "Covid-19"  er zijn al in nederland 27.419+ besmettingen geconstateerd met 8.939+ mensen die nog in het ziekenhuis liggen en 2.945+ doden. Wij van het inzameling team willen graag een steentje bijdragen aan mensen die lijden aan het corona virus door middel van veiligheids matrialen te sturen voor familie vrienden kennisen etc. Wij kunnen dit helaas niet alleen. Wij zijn vrijwilligers die graag willen helpen! Door middel van uw donatie kunnen wij helpen! Bijvoorbeeld voor mensen van het geld dat u doneert boodschappen te doen en dat dan langs te brengen bij ouderen of bij mensen die het hard nodig hebben!  
Onze grote dank gaat uit naar het ziekenhuizen die hun werk goed presteren! Ondanks het virus blijven zij door werken om ons veilig te houden en zover het kan in leven te houden! En alle andere bedrijven die helpen uiteraard ook bedankt! Ik hoop dat u ons wilt helpen en een kleine donatie wilt doen zodat wij straks als we genoeg hebben ingezameld een oproep kunnen plaatsen voor mensen die boodschappen nodig hebben ons kunnen benaderen om hun te helpen in deze tijd, voornamelijk opa's en oma's of mensen die het niet zelf kunnen uiteraard! 

ik dank u vriendelijk 

 

klein stukje over de corona virus: 

Stop Corona
Alleen samen krijgen we corona onder controle
1
THUISBlijf zoveel mogelijk thuis
2
AFSTANDHoud 1,5 meter afstand
3
HANDENWas vaker je handen
4
ELLEBOOGNies en hoest in je elleboog
5
PAPIERGebruik papieren zakdoekjes

 

De symptomen van het nieuwe coronavirus zijn divers. Sommige mensen lijken er amper iets van de merken. Anderen worden ernstig ziek. De incubatietijd, de tijd tussen besmetting en de ziekte, varieert van 2 tot 12 dagen. Voor de zekerheid gaan wij uit van maximaal 14 dagen. Het belangrijkste advies: blijf thuis bij de volgende klachten:

Verkoudheid
Niezen
Hoesten
Keelpijn
Moeilijk ademen
Koorts 
Blijf thuis, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet. Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand tot andere mensen. Je mag pas weer naar buiten als je 24 uur geen klachten meer hebt.

Belangrijk: Bij koorts (vanaf 38 graden) blijft iedereen in je huishouden thuis.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.