Inzameling basisbehoeften vluchtelingen Ter Apel

Inzameling basisbehoeften vluchtelingen Ter Apel | Geld inzamelen
 
 

Hey allemaal, 

Het is vast niemand ontgaan wat voor chaos het is in het aanmeldcentrum voor vluchtelingen in Ter Apel. De overheid heeft er een zooitje van gemaakt waar beschadigde mensen nu onder moeten lijden.

700 man dat buiten moet slapen. Mannen, maar ook vrouwen en (jonge en pasgeboren) kinderen. Dixies die overlopen van ontlasting met als gevolg dat mensen allerlei virussen en ziektes oplopen. Basisbehoeften die op alle fronten volledig ontbreken. Wij vinden het ons lastig voor te stellen dat dit is hoe het moet gaan in een van 's werelds meest welvarende landen, maar helaas is dit wel de realiteit. 

Er word massaal weggekeken, want dat is altijd de makkelijkste weg. Maar dat willen we nu anders gaan doen!

Donderdag 1 september reizen wij samen af naar het aanmeldcentrum in Ter Apel. We zijn van plan de bewoners de eerste basisbehoeften aan te bieden. Denk dan aan; water, wc papier, zeep, speelgoed voor de kids etc. We hebben samen al wat gespaard, maar dat is natuurlijk nooit genoeg voor het aantal mensen dat momenteel in Ter Apel verblijft.

Wij willen jullie daarom dan ook om hulp vragen. Je mag zelf invullen hoe je deze hulp wilt aanbieden, maar een bijdrage (groot of klein) is meer dan welkom. Via de link kun je zelf bepalen welk bedrag je wil en kan doneren. Nogmaals, alle kleine beetjes zijn helpend voor het grotere belang!

Wij willen jullie allemaal vragen bij je zelf na te gaan hoe jij jezelf zou voelen als jij en je gezin je in zulke situatie zouden bevinden en of dit is wat je een ander wél gunt. 

Wij willen iedereen alvast bedanken voor alle steun en hulp! We zullen jullie op de hoogte houden van het proces en de resultaten. 

Delen word gewaardeerd!!

Heel veel dank en liefs ❤️,

Raechel en RomyEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.