Inzamelactie KiKa | Geld inzamelen
 
 

Inzamelactie KiKa

Inzamelactie KiKa

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

 

Kinderkanker is anders dan kanker bij volwassenen. Het is daarom belangrijk dat er apart wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar specifieke genetische eigenschappen van kinderkanker. Hiervoor vraagt KiKa jouw steun. 

Wij besteden jouw donatie aan wetenschappelijk onderzoek in Nederland en ondersteuning van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Dit is het grootste onderzoeks- en zorgcentrum in Europa voor kinderen met kanker. Hierdoor kunnen de beste artsen, onderzoekers en andere specialisten samenwerken om ervoor te zorgen dat kinderen met kanker de beste behandeling krijgen.

 

Steun KiKa nu en help mee in de strijd tegen kinderkanker! 
 

Jouw donatie wordt gebruikt voor: 

• Wetenschappelijk onderzoek naar genezing van kinderkanker
• Verbetering van de kwaliteit van behandelingen
• Vermindering van bijwerkingen na behandelingen
• Ondersteuning van het Prinses Máxima Centrum 
• Voorlichting over kinderkankerEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.