Inzamelactie door studenten voor studenten. | Geld inzamelen
 
 

Inzamelactie door studenten voor studenten.

Inzamel actie voor zonnepanelen in Botopasi Suriname.

Het zal je niet ontgaan zijn: Leeuwarden is in 2018 de culturele hoofdstap van Europa! Het thema hiervan is: Mienskip. Dat betekend gemeenschap. Bij gemeenschap denken wij aan samenwerken, er voor elkaar zijn en elkaar helpen.

Wij, de studenten van het volwassen traject zorg en welzijn, op ROC Friese Poort te Leeuwarden, zijn bezig met het inzamelen van geld voor Botopasi, gelegen in de binnenlanden van Suriname. In Botopasi is er geen stroom. Hierdoor is het in de avond donker, en kunnen kinderen geen huiswerk maken. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen gelijke kansen moeten hebben op goed onderwijs. Daardoor werken wij mee aan een project voor het aanschaffen van zonnepanelen, zodat er stroom aanwezig is in het dorpje.

Voor deze actie hebben wij geld nodig. Elke kleine bijdrage helpt!

Op 12 april is vanaf 10:00uur tot 14:30 is er een markt op ROC Friese Poort, Wilaarderburen 1 te Leeuwarden. Hier zijn verschillende activiteiten aanwezig zoals: HEt rad van fortuin, kleding kraampjes, lekkere hapjes en drankjes en nog veel meer gezellige activiteiten!

Komt U ook? U bent ook van harte welkom!

 

Bedankt Alvast!

Santuscha, Louise & Anouk.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 200,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.