Inzamel actie voor een leefbaar leven

Inzamel actie voor een leefbaar leven | Geld inzamelen
 
 

Graag had ik financiele hulp voor een leefbaarder leven als fibromyalgiepatient.

Fibro is een chronische ziekte van spierstijheid,spierpijnen dat heviger word bij blootstelling aan koude en overbelasting en allerlei soorten allergische reacties .Ik verdraag geen medicijnen .

Tot op heden bestaan er geen middelen om deze ziekte te bestrijden . Echter is er een groot verband met ongezonde voeding , vitamien en mineralen . Na 8 jaar heb ik een oplossing gevonden die het dragelijk maakt en dat zijn voedingssupplementen , biologische voeding,vitamienen en warmte . Echter is biologische voeding 3 maal duurder dan ongezonde voeding en de suplementen zijn niet vergoedbaar.

Ben ondertussen invalide met een vergoeding van 1075 euro per maand , als alleenstaande moeder van 3 kinderen is dit niet haalbaar gezond te koken gedurende een ganse maand , noch de suplementen te kopen die mijn lichaam nodig heeft en de zon laat het hier ook afweten . 

Mijn droom is om mijn leven terug leefbaar te maken , zou graag naar een warm land verhuizen waar de prijzen van gezonde voeding minder duur zijn , waar ik mijn eigen groenten en fruit een gans jaar kan kweken, kruidentuin te maken . Dat is voor mij de enige uitweg om mijn pijnen leefbaar te maken .

Help jij mij mijn droom te verwezelijken ? Als ik mij een staancaravan met moestuin zou kunnen permiteren ergens in het zuiden is mijn droom al geslaagd om uit de koude in de winter hier te vertrekken .

Het leven als alleenstaande is hier ook niet meer menselijk en het ziet er niet naar uit de prijzen het komende jaar gaan dalen . Zelf heb ik tijdens mijn ziekte ontdekt dat deze ziekte ook te maken heeft met trauma's uit het verleden . Dat heb ik zelf ondervonden doordat de ziekte bij mezelf begonnen is na mijn woningbrand waarbij ik alles verloren heb , zo werk ik ook vrijwillig met mensen om hun trauma's en zielsmissie te ontdekken . Dit geeft verbluffende resultaten , echter ben ik lichamelijk  nog niet in staat een bedrijf hierin op te starten . Op deze manier helpen jullie mij ook om nog meer mensen in bewustwording te helpen . Zo kan ik ook mijn steentje voor velen bijdragen .❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 200.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.