Investeerders in brandpreventie! | Geld inzamelen
 
 

Investeerders in brandpreventie!

Investeerders in brandpreventie

Ik ben Dennis Boonstra 38 jaar oud en een trotse vader van een dochter van 7 jaar.

Van 2005 tot 2010 heb ik een bedrijf gehad in brandpreventie. Ik had veel uiteenlopende klussen maar voornamelijk evenementen. In de periode 2007 had ik dagelijks een kleine 15 man aan het werk en had ik een aantal mooie klanten waaronder Trigion, Het Afval Energie Bedrijf Amsterdam en Gamma (van Neerbos Bouwmarkten).

Doordat een aantal klanten niet aan hun betalingsverplichtingen hebben voldaan ben ik na mijn faillissement met een restschuld van 80.000,00 euro komen te zitten.

Ik heb na een zeer zware tijd en 5 jaar schuldsanering de draad weer opgepakt. De periode in de schuldsanering heb ik goed weten te overbruggen door andere prioriteiten te stellen. Ik ben de afgelopen jaren dan ook een bekende zaankanter geworden door oud ijzer in te zamelen en te verkopen. Begin dit jaar heb ik de stap genomen en mij ingeschreven bij de KVK maar ondanks wat toezeggingen en kleine klusjes is het mij door gebrek aan investering nog niet gelukt te bouwen aan de toekomt van mijn bedrijf.

Omdat crouwdfunding tegenwoordig heel normaal is geworden wil dan ook langs deze weg proberen een startkapitaal bij elkaar te krijgen om zo een aantal investeringen in bijvoorbeeld certificeringen en bijscholing rond te krijgen.

Niet alleen nemen maar geven.

Ik ben inmiddels breed opgeleid in de veiligheidssector. Zo mag ik als beveiliger, brandwacht, onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen (brandblussers en brandslanghaspels) en noodverlichting, beheerder brandmeldinstallaties aan het werk. Ook verzorg ik met een partner BHV trainingen, ontruiming en bhv oefeningen en kan ik de (bhv) organisatie bijstaan met advies (ook bouwkundig).

Daarnaast lever ik een groot aantal brandveiligheidsproducten te weten brandblussers, noodverlichtingsarmaturen, pictogrammen en EHBO artikelen. Door dat ik deze producten rechtstreeks van de groothandel haal ben ik daardoor in de gelegenheid een flinke korting te geven aan donateurs.

Ook op bijvoorbeeld advies, het (her)schrijven of aanpassen van het bedrijfsnoodplan of bij fysieke diensten als beveiliger of brandwacht kan ik een flinke korting geven aan donateurs.

Na het behalen van het REOB certificaat van de Kiwa en mijn ND nummer bij justitie ben ik volledig bevoegd zelfstandig te werken als onderhoudsmonteur en beveiligingsbedrijf.

Bent u geïnteresseerd om deze jonge en zeer gemotiveerde ondernemer bij te staan en wilt u de aankomende jaren flink besparen op brandpreventie? Dan kom ik graag met u in contact!

Veiligheid uw zorg? Nee. Onze zorg!

Met vriendelijke groet,

Dennis BoonstraEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.