Interlakes International School Ethiopië

Interlakes International School Ethiopië | Geld inzamelen
 
 
Interlakes International School Ethiopië

Beste donateur,

 Kent u de internationale school 'Interlakes' in Ethiopië? Bezoek anders eens: https://www.interlakesinternationalschool.com/ 

Deze school staat in Debre Zeit, en is opgericht in 2006. Het is een grote school dat begint bij de eerste kleutergroep en doorgaat tot en met de 2e klas van het Voortgezet Onderwijs. Het gaat hier om circa 350 studenten. 

 Door in te zetten op training, opleiding en coaching wil de school bijdragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van zijn medewerkers en aan de kwaliteit van het onderwijs. Ik hoop D.V. 7 september naar Ethiopië te vliegen om dan deze school 1 jaar te helpen als Onderwijsvrijwilliger. 

Middels deze doneeractie hoop ik geld op te halen voor deze school, zodat zij voor en tijdens het schooljaar 2018-2019 weer schriften, lesboeken, uniformen, speelgoed, werkspullen, etc. kunnen kopen voor de studenten. 

De school is o.a. afhankelijk van donaties en sponsors. Helpt u mee om deze school goed te laten functioneren waardoor ze goed onderwijs kunnen bieden aan de studenten?

 

Alvast hartelijk bedankt!

 

Hartelijke groet,

Gerjanne VaanderingEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 784,00

Deze actie is gesloten.