Inside Happiness Outside the comfort zone | Geld inzamelen
 
 

Inside Happiness Outside the comfort zone

Wat zou je willen doen wat je echt te spannend vindt?

"Nu ligt mijn leven in de handen van god." Ik grinnik terwijl er door mijn hoofd schiet dat ik blijkbaar toch in een macht groter dan mezelf geloof. Ook al is dat niet in de standaard vorm van een geloof. Hierna is er geen ruimte meer voor iets anders dan angst en AAAHHhh.

Sommige dingen liggen net buiten je comfort zone. Andere dingen mijlen ver. Wat ze allemaal gemeen hebben is: Het is rete spannend. En je voelt je levend

Weet je, het leven is eindig. Voor de één eindigt het sneller dan voor de ander. Wat zou je willen doen? Buiten je veilige wereld. Nu.

Niet omdat het morgen het einde kan zijn. Omdat je vandaag leeft! Omdat lachen, genieten en plezier hebben niet alleen jouw voorrecht zijn. Maar wat mij betreft je plicht.

Wat is het dat ons in de comfort zone houd? Waarom is het zo spannend om eruit te stappen? Wat gebeurt er als je dat doet? En hoe voel je je erna? 

Dit zijn vragen die mij bezighouden en die ik wil beantwoorden met jou.

Met project Inside Happiness - Outside the comfort zone. Elke 2 maanden kies ik een donateur uit met wie ik buiten de comfort zone stap. Jouw comfort zone (en hoogstwaarschijnlijk ook de mijne).

Vats gelegd door mijn compacte en liefdevolle camera crew. Uitgezonden via het Inside Happiness Youtube kanaal. 

Of je nou: standbeeld wilt staan op de Dam, spreken voor 1000 mensen of uit een vliegtuig wilt springen. Ik ga met je mee. Inside Happiness en Outside the comfort zone.

Wat te doen:

1: Doe een donatie via de knop.

2: Laat in de reactie achter wat jij wilt doen wat buiten jouw comfort zone ligt.

3: Stuur een mail naar [email protected]

4: Zet in je mail: Je naam, leeftijd, de tijd en datum van je donatie en wat buiten je comfort zone ligt.

 

*Alleen inschrijvingen die aan alle stappen voldoen komen in aanmerking om uitgekozen te worden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.