Inrichting woning vriendin Sinone

Inrichting woning vriendin Sinone | Geld inzamelen
 
 

Een briefje achter mijn ruitenwisser , daar begon het verhaal. 
Simone , 5 jaar geleden gescheiden werd door haar zus uitgenodigd voor een kop koffie. Ze hebben me daar geobserveerd en op aandringen van zus , heeft Simone een briefje geschreven, dat ze me een sympathieke man leek en haar telefoonnummer erbij.
ik zat in een moeilijk drasiend huwelijk en 2 jaar geleden al poging gedaan te scheiden maar niet gelukt.
Simone en in heb elkander getroffen eb bleken zoveel zelfde interesses te zijn en alleen maar herkenende zaken wat betrefd beide relaties.

we hebben besloten het ooit een kans te geven maar eerst de nu vechtscheiding rond hebben en dan verder zien. 
Simone heeft 4 afschuwelijke jaren achter de rug en voir de beide kids en hondje vecht ze iedere maand weer om rond te komen. Van haar ex krijgt ze slechts 200,- per maand en zelf werkt ze 20 uur in de week , maar blijft een uitputtingsslag met 2 opgroeiende tieners. Zelf moet ik straks ook van 1500,- per maand rondkomen dus veel zal ik ook niet kunnen missen. Maar toch wil ik Simone helpen om haar toegewezen huurhuisje te gaan inrichten met nieuwe spulletjes, zodat ze er even beter voor komen te staan . Ze verdienen het zo, alles heeft ze voor iedereen over maar zelf leeft ze om te overleven. 
daarbij nog veel psychische klachten , geestelijk opgelopen van alle ellende. 
ze verdient gewoon weer wat zon in haar leven en waar ik kan helpen doe ik het maar zo een groot project kan natuurlijk niet in mijn eentje doen en toen kwam ik deze site tegen en dacht : " wie niet waagt, wie niet wint" 

hoop zo dat dit gaat lukken , ook al was het maar een stukje . Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.