Innopet Urban Blue voor Osha de hulpkat

Innopet Urban Blue voor Osha de hulpkat | Geld inzamelen
 
 
Vergroten van zelfstandigheid en vrijheid voor Renae en hulpkat Osha

Mijn naam is Renae en ik heb een hulpkat, Osha. Wellicht dat u al eens van ons heeft gehoord, we hebben namelijk in diverse media gestaan (Nederlands Dagblad, NS Facebook, AD video, Lief Dier magazine van Pets Place). Dankzij Osha durf ik mijn huis uit te gaan en ben ik in staat om zelf boodschappen te doen, met het openbaar vervoer te reizen en naar afspraken te gaan. Osha beperkt mijn paniekaanvallen of voorkomt deze, hij is dus echt heel belangrijk voor mij. Schnoetzels Service Cats is een initiatief wat ik probeer op te zetten, zodat meer mensen gebruik kunnen maken van een (psychiatrische) hulpkat.
 
Door het isolement wat mijn diverse beperkingen geven heb ik een van mijn favoriete bezigheden (en tevens vorm van therapie) moeten staken, namelijk sporten. Met een hulpkat stuit ik nog snel op aversie, onbegrip en uitsluiting, ook al mag dit niet. De enige vorm van bewegen wat ik graag mocht doen en nu ook nog zou kunnen met uw hulp is hardlopen. Het hebben van een hulpkat geeft op dit vlak een kleine beperking, Osha is namelijk niet geschikt om met mij mee te gaan hardlopen en hem op mijn schouders meenemen, de plek waar hij graag zit, is ook niet handig en haalbaar.
 

Ook is het voor mij dan handiger om naar de dierenarts te kunnen wanneer Oscar, mijn andere kat heen moet. Dan hoef ik niet met ruim 11 kilo aan katten te sjouwen, twee keer twintig minuten lopen. Een buggy maakt mijn leven weer wat makkelijker en leuker. 


Mijns inziens is een buggy het perfecte middel om als nog te kunnen gaan hardlopen. Ik kan Osha erin zetten (hij vond de testrit in de dierenwinkel geweldig) en hem dan voort duwen, terwijl ik aan mijn gezondheid en welzijn werk. De enige drempel voor mij is, mijn beperkte budget. Helaas leef ik onder het minimum met een bijstandsuitkering, dit laat weinig ruimte over om te sparen en een goede buggy zoals Innopet in het assortiment heeft, is dan nogal een opgave voor mij om bij elkaar te krijgen.


Daarvoor vraag ik jullie om hulp! Mijn dank is groot wanneer u mij hierin wilt steunen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 275,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.