Indoor trainingscentrum voor C.A.F Gatho

Indoor trainingscentrum voor C.A.F Gatho | Geld inzamelen
 
 

Hallo allemaal, 

 

Sinds januari 2020 zijn wij van start gegaan als een voetbalacademie/voetbalschool C.A;F Gatho en zoals iedereen hebben ook wij veel last gehad van de Corona pandemie. 

Dit heeft ons aan het denken gezet en ervoor gezorgd dat wij een andere visie zijn gaan hanteren binnen de academie. Wij willen ons voornamelijk inzetten voor spelers die het thuis niet breed hebben; heel erg getroffen zijn door de pandemie of spelers die een asielzoeker status hebben en dus normaal gesproken niet meteen in aanmerking zouden komen voor de academie financieel gezien. 

Ook deze spelers verdienen uiteraard ook een kans om van hun lievelingssport te genieten en even niet te denken aan hun dagelijkse penibele situaties. Deze spelers willen wij begeleiden en ontwikkelen in een topsport omgeving. De spelers zullen naast het voetbal ook extra bijscholing hebben zoals bij leren van het Nederlandse taal of bij het geven van workshops betreft mediatraining voor een professionele voetballer, etc. 

 

Om onze nieuwe visie tot werkelijkheid te maken willen wij heel graag een eigen klein indoor trainingscentrum realiseren. Op dit locatie kunnen wij dan de spelers verwelkomen voor trainingen, besprekingen, workshops, scholing, evenementen, clinics en nog veel meer. 
Dat zal ervoor zorgen dat we als team op een locatie alles gemakkelijk kunnen uitvoeren met als doel om de spelers zodanig te ontwikkelen dat ze klaar zijn voor de volgende stap. 
Niet te vergeten dat we een lach en genot op hun gezicht kunnen aflezen! 

 

Wij hebben de financiën voor een groot deel rond en zijn nog op zoek naar een bedrag van € 10.000,-  of meer.  Om dit moois te realiseren vragen wij u om de academie hierbij te ondersteunen.

Uiteraard zijn wij super dankbaar voor elke donatie die wij mogen ontvangen en we hopen dat God u meer ervoor terug geeft. 

 

https://www.instagram.com/cafgatho/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.