Indoor dierentuin speeltuin | Geld inzamelen
 
 

Indoor dierentuin speeltuin

Indoor dierentuin speeltuin tussen Zoetermeer en Gouda

Hi, wij zijn Dave en Miranda en beide al vanaf kinds af aan gek op dieren. Het lijkt bij ons thuis soms ook wel een dierentuin met katten, honden, konijnen, cavia's en vissen. Hier komt dan ook direct onze droom vandaan! Een grote indoor dierentuin/speeltuin die het gehele jaar te bezoeken is. Dus ook met slecht weer kan je altijd bij ons de dieren komen bekijken en heerlijk spelen in onze speeljungle.

Er staan ontzettend veel bedrijfspanden leeg waar wij maar al te graag onze droom in willen verwezenlijken.

Nu is het algemeen bekend dat banken iets voorzichtiger zijn geworden de laatste jaren met geld uitlenen. Om die reden vragen we jouw om hulp. Wil jij net zoals ons ook dolgraag een indoor dierentuin/speeltuin in de Randstad waar je met het hele gezin ook naartoe kan als het weer eens regent? Doneer dan een bedrag en help ons mee!

Het is de bedoeling dat we door deze manier van startkapitaal bij elkaar te krijgen de entreeprijs ook laag kunnen houden doordat we geen hoge kosten hebben aan een lening die terugbetaald dient te worden.

Mocht je ons helpen dan staat daar uiteraard wel iets tegenover. Iedereen die ons helpt ontvangt de eerste 5 jaar 50% korting op de entreeprijs voor het hele gezin!

HELP JIJ ONS MEE?

Alvast bedankt

Dave en MirandaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.