Indoor cycling marathon Stichting Haarwensen | Geld inzamelen
 
 

Indoor cycling marathon Stichting Haarwensen

Finaliste Miss Beauty of Noord Holland Lauren Kreijger en Fitness Aalsmeer zetten zich in

Stichting Haarwensen zet zich in voor kinderen tot en met 18 jaar,  die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.  


Goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar. Slechts een klein gedeelte van het bedrag wordt door de verzekering vergoed. Dit is waar Stichting Haarwensen ingrijpt. Met behulp van donaties van haar en financiële giften kan de Stichting pruiken kosteloos aanbieden. Pruiken van alle soorten en maten en van hoge kwaliteit, waar vele kinderen mee verblijd kunnen worden.


Zonder donaties is het voor Stichting Haarwensen niet mogelijk de pruiken kosteloos aan te bieden. Miss Beauty of the Netherlands is een organisatie dat zich inzet voor Stichting Haarwensen. Als finaliste van Miss Beauty of Noord-Holland zou ik hier graag een bijdrage aan willen leveren. In samenwerking met Fitness Aalsmeer organiseer ik een spinning marathon. Deze marathon zal 29 april vanaf 10.45u plaatsvinden in sportschool Fitness Aalsmeer, Beethovenlaan 114 1431 WZ Aalsmeer. De marathon zal bestaan uit twee rondes van één uur, waarvan de eerste ronde start om 10.45u en de tweede ronde 12.00u. Deelnemers kunnen zowel één als twee rondes meedoen. Kosten per ronde bedragen 10,- die rechtstreeks naar Stichting Haarwens zullen gaan.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.