India_explorers

India_explorers | Geld inzamelen
 
 
Ik ga kinderen helpen in India!!!

Ik ben Djoya en zitten in het 3e jaar van de Havo op het Coenecoopcollege in Waddinxveen.

Ik heb de kans gekregen om in de zomer van 2019 (juli/aug) 3 weken een geweldige wereld burger stage te maken naar India samen met alle deelnemers van de stichting Global Exploration. Bij deze stage gaat om het leren kennen en vooral het helpen van de samenleving/kinderen in India. Ik zal de handen zullen uit de mouwen moeten steken en hard werken en heb er zin in. Een van de belangrijkste doelen van de reis is “Scholen voor Scholen” wij gaan verschillende arme scholen bezoeken waar we bijvoorbeeld de kinderen vertellen over gezondheid en voeding of helpen met taallessen en rekenlessen. We hopen veel vrienden te maken en van elkaar te leren. Het motto is dan ook #TogetherOneWorld.

Niet alleen de samenleving in India zal voordeel opdoen van onze reis, ook wij leerlingen zullen een lege koffer meenemen naar India en terugkomen met een koffer vol mooie herrineringen, ervaringen, lessen en avonturen die we onderweg hebben beleefd.    

Voor deze geweldige ervaring heb ik sponsors nodig. Ik heb al heel wat bij elkaar en betaal zelf de reis, maar kom nog 1000 euro sponsorgeld te kort om de kinderen in India te helpen. Hoe meer geld hoe meer de we voor de kinderen daar kunnen doen. Wilt u mij sponsoren? 

Bahut shurkriya, 

Super bedankt, Djoya

U kunt mijn avontuur volgen op instagram onder india_explorersEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
20 donaties
€ 224,00
Doel: € 1.000,00
22%

Deze actie is gesloten.