Ilona 2.0

Ilona 2.0 | Geld inzamelen
 
 
Buikwand correctie na verlies 70kg lichaamsgewicht

Hallo allemaal,

Bedankt voor het bezoeken van mijn actie. 

Ik zal mezelf voorstellen en vertellen waarom ik deze actie ben gestart.

Ik ben Ilona, 29 jaar en woonachtig in Vleuten. Jaren geleden begonnen bij mij de problemen. Ik had pijn en was vermoeid en mijn toemalig huisarts kon de juiste diagnose niet stellen, hierdoor was ik geregeld ziek en kwam langzaam maar zeker aan omdat sporten en normaal leven op dat moment niet mogelijk was. Dankzij mijn verhuizing van Rotterdam naar Vleuten kreeg ik de juiste diagnose (Fibromylagie) maar was het kwaad al geschiet. Ik had obesitas en kwam hier niet zelf uit. Uiteindelijk na vele pogingen heb ik een gastric bypass gekregen en ben ruim 70 kilo afgevallen. Voor mijn operatie zat normaal bewegen er niet in. Inmiddels kan ik met gemak een run van 10 kilometer binnen 1 uur rennen. Mijn leven is compleet veranderd. Echter zit ik wel met veel overtollig vel, maar voor de zorgverzekering te weinig om het te laten vergoeden.

Ik ben een jonge vrouw, die gelukkig hoort te zijn met haar lichaam. Maar helaas houd dit laatste stukje mij tegen om echt Ilona 2.0 te zijn, die van een vooruitzicht naar een rolstoel naar een sportfanaat is gegaan.

De buikwand correctie kost ruim 5000 euro, hiervoor ben ik al een tijd behoorlijk hard aan het sparen. Op dit tempo kan ik de operatie krijgen over 4 jaar. En zal ik nog 4 jaar gevangen zitten in mijn eigen lichaam. Ik hoop ook dat er mensen zijn die mij kunnen en willen helpen. Zoals ik op mijn manier goed probeer te doen voor de dieren in Nederland (ik ben namelijk werkzaam bij Dierenambulance Utrecht en werk ook bij stichting Vogelklas Karel Schot. Op deze manier kan ik mijn steentje overal bijdragen). 

 

Ik heb een aantal foto's toegevoegd. Mijn ergste overgewicht tot hoe ik er nu uitziet. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
61 donaties
€ 1.685,00
Doel: € 2.100,00
80%

Deze actie is gesloten.