Geld inzamelen | Ik zou dolgraag mijn vader willen helpen
 

Ik zou dolgraag mijn vader willen helpen

Ik zou dolgraag mijn vader willen helpen

Hallo lieve mensen. 

Ik vraag dit niet gauw en ben geen vrager maar wil toch proberen of dit kan lukken. 

Mijn vader is 76 jaar en heeft een laag aow waardoor hij niet in staat is om überhaupt iets op te sparen. Heeft zijn leven lang oprecht hard gewerkt voor zijn gezin en heeft een eigen huisje zijn droom weten te realiseren. Ons ouderlijk huis waaraan ik zelf ook gehecht ben en alleen maar zie aftakelen. 

Nu zit het zo vier jaar geleden is mijn moeder overleden en sindsdien probeert hij toch nog het beste maar heeft elke dag verdriet.Ziet geen lichtpuntje het gehele dak van zijn dierbare woning is ook nog eens aan het lekken. 

Het dak zou gerepareerd moeten worden en hij heeft het daar iedere dag over vorig jaar zat hij nog op het dak zelf wat losse flodders erop te monteren maar dat ging niet hij was van de trap gevallen en daardoor niet in staat nog het dak op te gaan. Dit doet hem extra verdriet en ik vind dat erg naar. Levenlang zijn best gedaan en zoveel zorgen. 

Kosten voor dak bedekking of iemand die het gehele dak zou willen vernieuwen is helaas in onze situatie niet mogelijk.

Iedere dag komen er meer vocht plekken en krijgt hij er nog meer zorgen bij. Ik vind het zielig om aan te zien en zou zo graag kunnen zeggen pap we kunnen iemand betalen die het dak vernieuwt. Zijn woning is het enige wat hij feitelijk nog heeft en jaren voor geknokt heeft en de plek waar hij graag wilt blijven. 

Ik probeer zelf wat bij elkaar te sparen maar dat gaat ook niet vlot omdat het zelf ook niet breed heb. 

Dit is absoluut niet bedoeld om een zielig verhaal op te hangen maar om vanuit me hart dat voor hem voor elkaar te kunnen krijgen na alles wat die voor mij heeft gedaan hij is al op leeftijd en zou zo graag dit voor hem kunnen realiseren zodat mischien deze zomer het dak gemaakt kan worden en hij de volgende winter met een gerust hart in huis kan zitten zonder lekkages. 

Onze dank zou groot zijn en desnoods zou ik uw ook nog foto's willen toesturen per mail zodra het voor hem gemaakt is mocht het bedrag er zijn zodat uw ook zeker weet dat het bij een ontzettend dankbaar persoon terecht is gekomen en dat het dak ook echt gemaakt is.

Daarbij heeft me vader een houtkachel waarvan de kachel pijp niet optimaal meer is en zelfs gevaarlijk word dat ik die er eventueel bij kan laten vervangen.

Zou helemaal geweldig wezen.

Zaagt en sprokkelt zijn levenlang al hout bij elkaar en nu nog steeds op zijn leeftijd nooit eens rust om swinters warm te zitten omdat een aansluiting en stook kosten voor hem niet te bekostigen zijn.

Al met al heeft hij de houtkachel echt nodig en zit die warm maar dat zit er al tig jaar op waardoor die niet 100÷ veilig meer is en zou graag een andere kachel pijp laten plaatsen dat die ook veilig weer woont naast de dakreparatie. 

Kleine gifts zijn ook dierbaar om dat te kunnen bereiken en al erg lief een ieder alvast oprecht bedankt. Ik wil dit als verassing voor hem proberen te laten slagen. Ik gun het hem zo. En al zal het niet snel gaan en mischien geen donaties wou ik het wel geprobeerd hebben voor hem. 

Liefs ❤

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.