Ik wil weer genieten van het leven

Ik wil weer genieten van het leven | Geld inzamelen
 
 

Hoi,

Ik ben Richard van de vis,

Wie wilt en kan mij helpen weer een leuk leven op te bouwen, zonder schulden en zorgen,

Ik ben in 2015 in financiële problemen geraakt door één vergeten energierekening, waarna ik het ene gat met het andere bleef vullen. Ik heb hiervoor toen een bewindvoerder aangevraagd en gekregen. 

Mijn schuld bestond toen uit ongeveer €5,000.

Na 2 jaar kreeg ik vanuit het niets bericht van de rechtbank dat de bewindvoerder uit zijn ambt is gezet vanwege het bestelen van zijn cliënten van ruim €100,000.

En dus ook bij mij is er een grote puinhoop gemaakt en geld verdwenen.  En bleek ik ineens een schuld te hebben van ruim €18.000,

Ik raakte steeds meer en meer in de problemen, 

Nu mijn laatste bewindvoerder zag eruit als een man met passie voor zijn werk. Maar deze bleek helaas te makkelijk te beïnvloeden te zijn door mijn ex vrouw, waardoor niet MIJN, maar haar rekeningen betaald werden, en ik nu in een schuld zit van €30.000. 

Ik verwacht niet dat ik ineens schuldvrij word, maar hoe meer ik kan aflossen, hoe meer ik gemotiveerd raak om de rest weg te werken,

Ik wil echt niet rijk worden. Maar ik wil weer gewoon kunnen leven en genieten, en een punt zetten achter deze ellendige jaren,Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.