Ik wil studeren. Maar scholen wijzen me af. | Geld inzamelen
 
 

Ik wil studeren. Maar scholen wijzen me af.

Ik wil heel graag studeren! Het enige is.. Scholen wijzen me af.

Hallo! Mijn naam is Jeffrey Vos en ik word 25. Dit is mijn eerste 'doneeractie' want ik ben radeloos en het moe om te wachten want ik wil graag studeren! Het enige probleem is.. Scholen wijzen me af omdat ik 'te oud' ben. Dus nu loop ik helaas alleen met een VMBO diploma op zak! Nu heb ik een kleine kans gevonden om een intensieve studie te doen in het buitenland! In een van mijn favoriete steden in de wereld. Seoul.


Een van mijn dromen is dan ook om te wonen in Seoul en dat kan, als ik genoeg geld heb om de studie te betalen. Ik ben werkzaam als afwasser en heb mijn eigen kleine appartementje met mijn partner! helaas verdien ik gewoon niet genoeg om goed te kunnen sparen om een nieuwe studie te starten! En graag zou ik dat wel willen want ik wil niet eeuwig een afwasser blijven! Graag zou ik nog net 1 extra diploma erbij willen en aan mijn toekomst werken! Iets wat ik wel graag doe. 

Ik wil iets doen met mijn leven en niet langer thuis zitten, met het idee dat ik weer de volgende dag moet gaan afwassen! 

 

Ik hoop dat ik er iets uit kan halen en dat ik jullie een kaartje kan gaan sturen vanuit Seoul terwijl ik keihard aan het studeren ben voor mijn toekomst!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.