Ik wil een toekomst

Ik wil een toekomst | Geld inzamelen
 
 
Steun voor een 20 jarige om een nieuwe start te maken voor zijn eigen leven.

Hallo iedereen/Beste lezers,

 

Nieuwe start maken in het leven... voor mij als 20 jarige meisje geboren en getogen in Nederland is dat moeijlijk en niet haalbaar.

Iedereen heeft hier wensen op deze site. Natuurlijk zijn ze allemaal even belangrijk voor ieder ander !

 Wat ik wil is eigenlijk om gehoord te worden als mens als individu. Graag zou ik mijn eigen talenten ontdekken. Mijn eigen leven leiden zoals ik dat wil. Wat ik wil is leren ,studeren en hobby's hebben. Maar ik heb helaas een turbulente jeugd gehad. Jaar na jaar zoveel moeten meemaken waar geen einde aan is gekomen.

Wat ik nodig heb is rust, studie en een woning waar ik kan beginnen met mijn nieuwe leven. Wat ik later wil is een baan waar ik blij mee ben. Maar dit lukt niet omdat ik geen geld en zelfs geen zakgeld heb dit komt mede doordat ik veel schulden heb gekregen van verschilldende instansties. Waardoor studeren nog moeilijker is voor mij. Ik wil een start maken. Ik ben nog 20.  Moed hebben in toekomst is belangrijk zeker als je later iets wilt worden of gewoon je eigen talenten wilt ontdekken en deze toepassen in je eigen leven.

Ik zou ontzettend dankbaar zijn voor de mensen die mij willen steunen en willen helpen voor mijn nieuwe en goede start van mijn leven.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.