Ik wandel voor Janine en haar gezin

Ik wandel voor Janine en haar gezin | Geld inzamelen
 
 

UPDATE 4 juni: Wij hebben al afscheid moeten nemen van Janine. Het is zo onwerkelijk snel gegaan. Voor niemand te bevatten. Wat een verdriet. Maar ze was thuis, zoals ze graag wilde.
De donaties gaan naar haar wensen voor haar afscheid en suppurt voor haar liefdes, haar man Thijs en haar dochters Pip en Keet.

UPDATE 1 juni: Helaas heeft Janine het onbegrijpelijke en verdrietige nieuws gekregen uitbehandeld te zijn. Ik, en jullie allemaal met mij, hadden haar nog zoveel mooie momenten gegund. Hierdoor verschuift deels het doel van de doneeractie. Zij heeft nu als grootste wens bij haar gezin thuis te blijven. Ook heeft zij een persoonlijke wensen voor haar afscheid. Het restbedrag gaat voor support naar haar gezin.

Ik blijf wandelen voor Janine en haar gezin. De stappen voelen nu zwaarder maar ik ga door. Het gaat me lukken er positieve stappen van te maken, dat doet Janine namelijk ook al jaren.

INITIELE TEKST DONEERACTIE:
Het leven is niet gemakkelijk. Althans, niet voor iedereen. Mijn vader was altijd ziek maar bleef positief gestemd, genoot van kleine dingen. Hij overleed onlangs op 80-jarige leeftijd. Wandelen geeft mij rust en het helpt mij met het verwerken van het verlies. 
 
Janine is mijn vriendin, is ernstig ziek, vecht al jaren, maar geniet ook met haar positieve instelling van de kleine dingen. Ik heb als wens Janine en haar gezin, in de beperkte tijd die zij samen nog hebben, mooie herinneringen te geven. Of dat nu een supportersreis naar de Stelvio - zie haar verhaal hieronder - is, een aanpassing in huis. Zij kiest! 
 
Daarom ga ik de 4Daagse van Nijmegen lopen. 4x40km. Ik train, wandel, krijg blaren en ik zweet. Vroeger woonde ik op Kasteellaan 104, ga lopen met mijn broer Johan en samen zijn wij 104 jaar, het is de 104de vierdaagse en op de startdag wordt mijn dochter 21 jaar. Het moet toch gaan lukken!

Help je mee Janine en haar gezin te supporten? Met vele kleine stapjes bereiken we samen een groot resultaat! 

Hieronder lees je het verhaal van Janine en het doel van deze actie. 

xPetra

Het verhaal van Janine Vullings-Walz 
Ik ben Janine Vullings-Walz. Ik ben 47 jaar. En ik heb kanker. Borstkanker met vele uitzaaiingen in mijn lever. Al sinds december 2010 maakt kanker niet alleen deel uit van mijn leven maar ook van mijn gezin. Deze ziekte maakt dat ik waarschijnlijk niet lang meer zal leven. Helaas is dit realiteit voor mij, mijn lieve man Thijs en dochters Pip (13) en Keet (12). 
 
Mijn verhaal:  
In december 2010 hoorde ik voor het eerst dat ik borstkanker had. Ik ben preventief behandeld om de terugkomst van de borstkanker zo klein mogelijk te maken. Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van alle beschikbare behandelopties. Maar wat een hel was dat. Eerst een operatie, daarna bestraling, toen chemotherapie en daarna nog 6 jaar lang (anti)hormoontherapie. Toen ik daar eindelijk mee mocht stoppen, dacht ik een deel van mijn vrijheid en onbevangenheid weer terug te hebben, ook mijn angst verdween steeds meer naar de achtergrond.  
  
Tot april 2019….toen mijn ergste nachtmerrie werkelijkheid werd. Ik werd met acute hevige pijnklachten opgenomen op de SEH en na onderzoeken en scans bleek de borstkanker terug te zijn met vele uitzaaiingen in mijn lever.  
Ik kreeg toen te horen dat ik niet meer beter zou worden maar wél levensverlengend behandeld zou worden. Dat is alweer 3 jaar geleden. Nu draait het voornamelijk nog om kwaliteit van leven en in hoeverre mijn lichaam de continue behandelingen nog aankan. Mijn levenslust overheerst nog steeds en dus zal ik toch mogelijke (toekomstige) behandelopties aangrijpen.  

Eén heel belangrijk onderzoek dat zich richt op toekomstige behandelopties en maatwerk bij kanker wordt gedaan door de Hartwig Medical Foundation in samenwerking met grote Europese ziekenhuizen. Om voor dit grote belangrijke onderzoek geld in te zamelen (de teller staat nu op bijna €12.000) gaat mijn lieve man Thijs, samen met zijn broer Joost en vele goede vrienden 2x de Stelvio op fietsen, één van de zwaarste fietsbeklimmingen van Europa. Dat gaan ze doen op 3 september 2022 in Noord-Italië. Kijk voor meer informatie over dit onderzoek op: www.hartwigmedicalfoundation.nl 
 
Dit zou ook voor mij behandelopties en maatwerk kunnen genereren, waar ik vanzelfsprekend hoop uit put, al zijn het strohalmen.  
 
Omdat mijn tijd zeer beperkt is, hebben wij als belangrijkste doelstelling om samen mooie herinneringen te maken en te genieten met elkaar.  Ontzettend bedankt allemaal voor alle liefde, hulp en steun - in wat voor vorm dan ook ❤️

Waarvoor kan Janine en haar gezin jouw bijdrage gebruiken?  
Janine mag met haar gezin zelf bepalen waarvoor ze jouw donatie wenst te gebruiken. 
Zo wil ze heel graag, samen met haar twee dochters, haar man & friends gaan aanmoedigen in Italië als zij 2x de Stelvio gaan beklimmen voor het goede doel Hartwig Medical Foundation.
Aanpassingen van de benedenverdieping zijn ook nodig zodat Janine zo lang mogelijk thuis kan blijven bij haar gezin. 

Ontzettend dankbaar voor je support, in welke vorm dan ook.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
287 donaties
€ 13.066,00
Doel: € 2.000,00
653% / 26 dagen te gaan