Ik vraag 1 euro van jou, lukt het mij? Lees a.u.b

Ik vraag 1 euro van jou, lukt het mij? Lees a.u.b | Geld inzamelen
 
 

k wil miljonair worden, en bij €1.000.000 heb ik dat bereikt. Vroeger dacht ik altijd als ik nou van iedereen €1,- zou krijgen… Tsja, in principe zou iedereen €1,- moeten kunnen missen. Er wonen zo’n 17 miljoen mensen in Nederland, dus dan zou ik multimiljonair moeten kunnen zijn. Maar, ik wil bescheiden blijven dus dat idee laten we voor wat het is en we starten met €100.000,-. 

 

Ik vraag van een ieder die dat missen kan €1,-. Als ik honderdduizend mensen bereid krijg om dat te doen, (omgerekend in percentages is dat minder dan 1% van het aantal inwoners van Nederland..) dan heb ik het doel bereikt namelijk €100.000,- en daarmee kan ik zelf op de lange termijn misschien wel €1.000.000,- maken én, zo ben ik dan ook wel weer iedereen die euro weer terugbetalen. Dan is de cirkel weer rond, heeft het geld gerold en heeft het letterlijk niemand iets gekost!

 

Maar.. Ik wil niet iets van jou vragen zonder daar ook wat voor terug te doen. Dus heb ik besloten om 1x een vakantie te verloten t.w.v €2500,- aan een gulle gever. Zo maak jij dus kans op een vakantie t.w.v €2500,- en dat voor maar €1,-!

Daarnaast heb ik ook besloten om 5x een scooter weg te geven t.w.v €1000,- dus naast dat je voor maar €1,- kans maakt op een vakantie t.w.v €2500,- maak je ook nog eens 5x kans op een gloednieuwe scooter t.w.v €1000,-. Dan zou je voor die ene euro de gok wel kunnen wagen, toch?

Maar.. ik wil de kansen nog groter maken, naast 1x een vakantie t.w.v €2500,- en 5x een scooter t.w.v €1000,- geef ik ook nog 50x een cadeaubon weg t.w.v €50,- voor een winkel o.i.d naar keuze! 

 

En stel nou dat, er mensen zijn die meer dan €1,- geven en we schieten het doel van €100.000,- voorbij doneer ik ook nog eens 10% van het totaalbedrag aan een goed doel!

Je maakt dus met maar €1,- maar liefst 56x kans om iets te winnen met een waarde van minimaal 50x je inleg! En steun je wellicht ook nog het goede doel! En win je nou niets? Die €1,- krijg je terug zodra ik miljonair ben, een man een man, een woord een woord. Je kunt een mailtje sturen naar: eurovanjeleven@hotmail.com 

onder vermelding van je naam + het goede doel waar jij het geld graag naartoe ziet gaan. 

En oja, lukt het me nou niet om miljonair te worden? Dan ben je die ene euro wel kwijt, zo eerlijk ben ik ook, maar bedenk dan wel dat je er iemand blij mee hebt gemaakt en ook nog eens bij hebt gedragen aan het goede doel!

 

💌 VRAGEN WORDEN ALTIJD   BEANTWOORD! MAIL JE VRAAG NAAR: eurovanjeleven@hotmail.com

http://linkedin.com/in/patrick-s-297780213

 

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 100.000,00
0%