Ik Loop Hard Roparun

Ik Loop Hard Roparun | Geld inzamelen
 
 
Stichting Ik Loop Hard Roparun

Ik Loop Hard Roparun

👊 (leestijd1minuut)

Het is een feit! Het Ik Loop Hard Roparun kernteam is gevormd en we hebben ons officieel ingeschreven voor de Roparun 2019! Daar zijn we bijzonder trots op want we zetten ons graag in voor dit mooie doel.

Het doel: De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd.

Dat blijkt overigens ook uit het motto, wat al jaren is:

“Leven toevoegen aan de dagen,  waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Toelichting: Stichting Roparun steunt de palliatieve zorg voor mensen met kanker

Het evenement: Om geld op te halen voor het goede doel, organiseert Stichting Roparun jaarlijks een estafetteloop vanuit Hamburg en Parijs naar Rotterdam. Ons team bestaat uit 27 leden (lopers fietsers, chauffeurs, cateraars, verzorgers, masseurs, sponsoren, middelen, faciliteiten, vervoer (busjes / vrachtwagens)

Om ons doel te bereiken en het team te kunnen financieren hebben we jullie financiële hulp hard nodig want samen bereiken we veel door onze krachten te bundelen. Iedereen kent wel iemand die met kanker te dealen heeft en daar zijn of haar strijd voor moet voeren. Geld is dan ook hard nodig om het laatste stukje leven van deze mensen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen en dat is waar dit team voor staat.

Met onze Ik Loop Hard KiKa estafette-run (in 2016) hebben we met vele toppers maar liefst €18.000 Euro bij elkaar weten te brengen.

Elke bijdrage is hard nodig, ook die van jou! Minimale inzet op het donatie platform is €5,- (lager is helaas niet mogelijk) maar uiteraard is alles wat je meer wilt geven natuurlijk meer dan mooi meegenomen. Laten we lopen voor een mooi symbolisch streef bedrag van € 25.000 die we namens ILH graag op willen halen voor dit prachtige en noodzakelijke doel! Natuurlijk zijn alle bijdragen van vrienden, bedrijven, familie etc. meer dan welkom!

Doneer jij als ILH lid ook om zo veel als mogelijk geld op te halen? 💰

PS: voor ons team zoeken we uiteraard vele sponsors maar ook middelen en alle andere denkbare zaken die om de hoek komen kijken om daarmee ons team on the road te houden. Uiteraard zullen we alle sponsors en of andere bijdrages veelvuldig benoemen in onze communicatie.

Benader ons op info@ikloophard.com

Teamcaptain: Steef van Leeuwen

Kernteam: Andre Dreese, Sep Armiento, Robin Pillekers, Lisannne Vels

Teamleden: Donny van den Wildenberg, Elviera Beekman, Marion Mooibroek, Tosca Kortleve, Bas van der Loo, Nicole Crombag, Patricia Winda-Loupatty, Arriane Dreves, Hans ter Horst, Kristy Horvers, Linda Schol, Lisannne Vels, Marion Mooibroek, Paul de Jong, Marco van Zeijst, Ronald de Bruin, Ryanne Sandstra, Silvia Verhoeven, Nicole Schoevaars, Tosca Kortleve, Geertje en Pierre Graus.

Alvast dank voor je donatie en support! Iedere euro draagt bij dus ook die van jou!

Namens de stichting Roparun, Team Roparun ILH & Stichting Ik Loop Hard Roparun bedankt voor je steun!  🙏🤗Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
170 donaties
€ 2.745,00
Doel: € 25.000,00
10%

Deze actie is gesloten.