Ik kom in actie voor Kika Kinderkanker

Ik kom in actie voor Kika Kinderkanker | Geld inzamelen
 
 

RUNNING WALKER GIRL IN 2023 WEER IN ACTIE VOOR KIKA

Op 3 April 2022 liep ik dan voor het eerst voor Kika een halve marathon op Veluwe. Nou dat werd onverwachts bikkelen echt strijden voor wat ik waard was. De heftigste halve marathon die ik tot nu toe heb gelopen maar opgeven was in mijn hoofd geen optie, want ik wist waar ik het voor deed. Het gevoel toen ik uiteindelijk de finish haalde was dan ook onbeschrijfelijk. 

Running is voor mij echt Magic, zorgt voor kracht, focus en positieve energie om mijn doelen te halen. Lopen voor het goede doel is Magisch, geeft je vleugels, wilskracht en maakt dat je alles uit kast wil halen wat in je zit. Als vrijwilliger bij de de Run for Kika Amsterdam, heb ik mogen ervaren, hoe het is om andere hardlopers te steunen, die zich inzetten en zichzelf uitdagen om financiering, onderzoek, behandeling en 100% genezing van kinderkanker mogelijk te maken.

Dit alles bij elkaar inspireerde en motiveerde mij, om 1 oktober 2023 in Melbourne,  nog een keer een mooie uitdaging aan te gaan. Zo dankbaar en blij dat ik dit kan doen. Ik hoop hiermee een voorbeeld te zijn voor mijn twee dochters. Als moeder weet ik als geen ander hoe dankbaar je bent als je kinderen gezond en zorgeloos opgroeien. Helaas is dit nog steeds niet iets vanzelfsprekends. Op dit moment is de genezingskans 81% . 

Met mijn inzet en passie voor hardlopen wil ik graag een bijdrage doen zodat onderzoek naar kinderkanker kan worden gefinancierd om de genezingskans van 81%  te verhogen naar 100%. Daarom daag ik mezelf uit en haal weer alles uit de kast om zoveel mogelijk sponsorgeld binnen te halen. Met als doel Euro 10.000,-  bijdragen.

Dit kan ik niet alleen. Helpen jullie mij mee? Alle beetjes helpen, groot en klein. Rennen we samen kinderkanker uit de wereld en samen bouwen  aan een toekomst voor kinderen met kanker.

https://www.runforkikamarathon.nl/maggie-walker-melbourne-2023

Alvast hartelijk dank.

Liefs Maggie WalkerEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0% / 204 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.