Ik kan niet zonder mijn dochter | Geld inzamelen
 
 

Ik kan niet zonder mijn dochter

Ik ben bang om mijn dochtertje te verliezen

Hallo, ik ben Michael. Vader van een prachtige dochtertje van 4 jaar, mijn prinsesje.

Ik hou zielsveel van mijn dochter. Zij is mijn alles, dus ook mijn zwakke plek.

Haar moeder maakt hier gretig gebruik van. Moeder heeft het nooit kunnen verwerken dat ik de relatie heb beëindigd en zit vol wrok jegens mij. Helaas weet ze maar al te goed dat mijn dochtertje mijn enige zwakke plek is. Mijn dochtertje wordt dan ook als machtsmiddel tegen mij gebruikt.

Nadat ik de relatie verboken had, heeft zij meteen gedreigd ervoor te zorgen dat ik mijn dochtertje nooit meer te zien krijg. Via de rechter heb ik echter een beperkte omgangsregeling gehad.

Hier was mijn ex laaiend over en sindsdien is zij de omgang gaan frustreren en leugens bij allerlei instanties vertellen om zo toch mijn dochter van mij te scheiden.

Vorig jaar september heeft zijn de omgang eenzijdig gestopt een aangifte van kindermishandeling tegen mij gedaan. Ik heb vervolgens een kort geding moeten starten en de recht besloot dat moeder de omgang op straffe van een dwansom moest nakomen.

Moeder hield zich niet aan de uitspraak en ik heb een tweede kort geding gestart. Vlak voor deze zitting heeft moeder aangifte van incest tegen mij gedaan. De rechter heeft vervolgens besloten dat de omgang via een omgangshuis moest met een wachtijd van minimaal 3 maanden en dat er een onderzoek van de Raad voor de Kinderbescherming moest komen.

De politie heeft de zaak geseponeerd omdat er niet valt vast te stellen dat ik mijn dochtertje heb mishandeld of seksueel misbruikt. Dit kan ook niet, omdat het nooit is gebeurd. Uit het onderzoek van de Raad voor de Kinderbescherming komt naar voren dat moeder een negatieve invloed heeft op mijn dochtertje en op de omgang tussen ons. Ook vermoeden ze dat moeder op dochterje inpraat. Zij vragen de rechter om mijn dochtertje onder toezicht te stellen en de omgang via hun te laten lopen, ondank het feit dat ze van mening zijn dat moeder deze ellende heeft veroorzaakt!

Inmiddels heb ik mijn dochtertje na ruim 8 maanden 1 uur mogen zien in het omgangshuis. Dat ging zo goed. We hebben zo een leuke tijd gehad. Moeder kon dit niet hebben en de volgende ontmoetingen merkte ik weer dat mijn dochtertje helemaal gehersenspoeld werd.

Er komen in ieder geval nog 3 zittingen bij de rechter aan. Daarnaast heeft moeder al aangegeven dat ze in hoger beroep gaat als ik weer de oude omgang zou krijgen. Moeder ontvangt bijstandsuitkering en heeft nog zwarte inkomsten. Haar advocaat wordt door de staat betaald. Ik werk 40 uur in de week en moet dus een advocaat per uur betalen. Inmiddels heb ik al schulden gemaakt om mijn dochtertje niet op te geven. Ik wil mijn dochtertje niet opgeven, maar finacieel zit ik nu aan de afgrond. Ik heb mij altijd in moeilijke tijden gered, maar nu zie ik geen andere uitweg dan een beroep te doen op jullie.

Wilt u mij alstublieft helpen vechten voor mijn prinsesje?

Helaas kan ik geen foto van mijn dochtertje en mij plaatsen omdat moeder heel actief op social media is.

MichaelEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.