Ik heb voor mij en mijn 3 kinderen en thuis nodig! | Geld inzamelen
 
 

Ik heb voor mij en mijn 3 kinderen en thuis nodig!

Moeder krijgt na 5 jaar nog geen woning voor haar en de kinderen na scheiding..

Ik ben ten einde raad, vandaar deze actie.

5 jaar geleden besloot mijn ex man zijn eigen pad in te slaan en bleven mijn drie dochtertjes en ik achter. Zonder alimentatie of steun. Ik had samen met mijn ex een fijne woning, die ik helaas niet alleen kon betalen. Na 1,5 jaar vragen om meciation (mijn ex wilde niet scheiden want voor hem was dat financieel niet aantrekkelijk !! Heb ik een advocaat erbij betrokken. Hier begon de ellende die ik U wil besparen.

Ik heb mijn deel van het huis verkocht voor een habbekrats aan mijn ex, zodat de kinderen als ze bij vader zijn in hun vertrouwde omgeving zijn.

Dan stap je naar de gemeente en vraagt om urgentie, want ik stond letterlijk op straat. De urgentie is 2 keer afgewezen omdat de kinderen een huis bij hun vader hebben. Dat ik de moeder van de kinderen ben en de kinderen graag bij mij wilde wonen, deed er niet toe.

Na jaren zwerven van hot naar her, en niet de mogelijkheid hebben om de kinderen bij mij te hebben, ben ik MEER dan de wanhoop nabij.

Ik ben een aantal jaren geleden ziek geworden en behandeld in het AVL. Ik ben daardoor mijn baan kwijt geraakt en na 25 jaar hard werken ontvang ik nu 650 euro in de maand. Met dit bedrag kan ik nergens in de privésector een woning huren.

Via kennisen kan ik hun lieve caravannetje kopen voor een niet al te grote prijs. Daar heb ik voldoende slaapplekken en kunnen de kinderen bij mij logeren.Ik heb dan alleen de staplekkisten. Eventueel mag ik bij mensen in de achterhoek of Friesland staan...dat is alleen ver weg van mijn kinderen.

Ik ben nu 3 maanden aan het sparen voor "Kippetje" (de bijnaam van het caravannetje, ) voor zover als dat gaat van het kleine bedrag wat ik mag ontvangen. Gisteren kreeg ik het slechte nieuws dat de voorplanting van de auto vervangen moet worden....en ik weet het gewoon niet meer. 

Ik droom niet van rijkdom of grote reizen. Een plek die ik THUIS kan noemen en waar ik weer heerlijk met de kinderen kan zijn...dat is mijn rijkdom. Meer wensen heb ik niet.

De kosten die ik heb zijn:

-Caravan 

-Inboedel en beginnen

- trekhaak monteren 

- staangeld voor de komende maanden

Ik vind dit heel erg gênant. Ben altijd een zelfstandige vrouw geweest met een goede baan. Nederland, de gemeente hebben mij zo gedesillusioneerd en mij maar ook zeker de meisjes kwaad gedaan door ons te scheiden. Ik zie echter geen andere oplossing dan via dezecweg om uw donatie te vragen. Een euro is al geweldig. Ik kan dan met uw donatie Kippetje kopen, en benodigdheden, want bezittingen heb ik niet.

 

Dank u wel voor lezen van mijn noodoproep!

Vriendelijke groet,

Monica CarolinaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

4 donaties
€ 125,00
Doel: € 2.000,00
6%