Ik ben gescamd

Ik ben gescamd | Geld inzamelen
 
 

419 Fraude is ook een vorm van fraude die de fraudeur een grote som geld, dienst of product belooft. Om dit bedrag, deze dienst of dit product te krijgen, moet er eerst een voorschot betaald worden. Je krijgt nooit het bedrag/product dat je volgens de oplichter zou krijgen. Elk door u betaald voorschot moet als verloren worden beschouwd. 

 

Ik ben dom geweest.. Ik heb een meisje ontmoet op een datingsite. ze was super aardig en mooi. Ik heb een vrij laag zelfbeeld, dus als je al aardig bent, zal ik je vrij snel helpen. en ze wilde elkaar ontmoeten, maar vanwege een lang pathetisch achtergrondverhaal over andere ervaringen wilde ze dat ik een hookup-ID maakte. ik dacht waarom het niet 350 kostte en ik zou 300 terug krijgen. oke maar nadat ik dat had gestuurd moest ik nog meer betalen onthoud dat ik het terug zou krijgen dus ik betaalde van mijn spaarrekening. na de 350 werd het 1300. ok betaalde toen 3200 en ze zwoer dat ik het terug zou krijgen, ze betaalde zelfs met mij. maar ze kon niet voor niets meer betalen. Ik had al mijn spaargeld door omdat ik dacht dat ik het terug zou krijgen. mijn laatste salaris kwam binnen en ik betaalde de laatste 2500. en ik moest nog meer betalen Ik kreeg twee opties of ik betaal 3500 voor een zorgpas die Lijkt me niet logisch. dus ik wilde mijn geld terug maar daar moest ik 600 voor betalen. Maar ik vertrouwde het niet en begon eindelijk logisch na te denken. Ik begon vragen te stellen. ik kon haar nooit zien toen ik vroeg om zoiets als een foto rond de plaats waar ze woonde, ze werd boos of negeerde de vraag. Ik besloot het contact te beëindigen omdat ik geen bewijs kreeg dat ze bestond dat ze woonde waar ze woonde. 

 

Ik heb hierdoor al mij spaar geld verloren. Me zus weet het maar me ouders niet . Ik weet niet wat ik moet doen ik wil niet dat iemand er achter komt want ik schaam me . Sorry maar ik weet niet wat ik hier mee kan berijken maar hopelijk zorgen Julie er voor dat het niet meer mensen overkomt Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.