IAM Charity 2.0 | Geld inzamelen
 
 

IAM Charity 2.0

3 jonge ondernemers organiseren een kerst diner voor bezoekers van de kinderkledingbank

Beste lezer, 

Kerstmis is de mooiste tijd van het jaar, we zijn gezellig bij elkaar
Buiten is het winter, binnen brandt heel fijn de open haard
Alle vrienden en familie komen langs, we lachen en doen spelletjes. En we genieten van al dat is.

Toch is dit niet voor iedereen mogelijk. Helaas zijn er nog steeds heel veel mensen, maar zeker ook kinderen die de kerstdagen niet op deze manier mogen ervaren. Wij Jesper Hofland, Tom Den Heijer en Olivier Steuer ondernemers van het I AM College in Amsterdam besloten daarom vorig jaar om voor het eerst een liefdadigheidsdiner te organiseren voor families aangesloten bij de Kinderkledingbank in Hoorn.

Dit was een fantastische ervaring. In totaal hebben wij voor 115 mensen een diner kunnen organiseren. Met touringcars vanuit Hoorn zijn onze gasten afgezet bij de Hallen Studios in Amsterdam. Wij waren er stil van. Zoveel enthousiasme en blijdschap van onze gasten. 

Daarom organiseren wij voor de tweede keer het IAM Charity diner, wij verzorgen voor 300 kinderen, ouders, opa's en oma's en daklozen een geweldig kerstdiner. Vorig jaar hebben we veel vanuit een goed hart gekregen.

Graag vragen wij u om een bijdrage om het diner voor 2019 wederom een onvergetelijke ervaring voor onze gasten te laten zijn.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

44 donaties
€ 4.765,00
Doel: € 6.500,00
73%