Huurachterstand, voorkomen huisuitzetting | Geld inzamelen
 
 

Huurachterstand, voorkomen huisuitzetting

Dreigende huisuitzetting gescheiden moeder en zoon 9

Voor mijzelf en mijn zoontje ben ik deze crowdfunding gestart omdat ik niet meer weet hoe ik het anders moet doen.
Ik heb een huurachterstand van 1721 euro (+ gerechtelijke kosten = totaal 2700 euro)

In 2017 ben ik gescheiden va de vader van mijn zoontje. Na een half jaar inwonend bij mijn vader kreeg ik in augustus 2017 een woning toegewezen voor mij en mijn zoontje.
Ik ben na de scheiding fulltime gaan werken zodat ik mijzelf en mijn zoontje kon onderhouden.
Helaas door bezuinigingen raakte ik van de 1 op andere dag in oktober 2017 mijn fulltime baan kwijt.
Hierdoor heb ik 3 maanden geen huur kunnen betalen. Deze achterstand kon ik niet inlopen, maar ik maakte wel maandelijks mijn reguliere huur netjes over. Een nieuwe baan vinden is niet zo gemakkelijk, aangezien zijn vader op mijn naam een schuld gecreëerd heeft bij de kinderopvang waardoor mijn zoontje niet naar een opvang kan.

Inmiddels wil de woningbouw mij uit mijn woning zetten. Ik heb mij moeten verantwoorden voor de rechter, deze heeft een uitstel gegeven van 2 maanden. Ondanks het uitstel weigert de woingbouw om een regeling voor mij te treffen en zij willen het gehele bedrag op hun rekening hebben voor 20 oktober 2018.
Inmiddels heb ik al 4 keer in het ziekenhuis gelegen met een bloeddruk van 230/127, ondanks bloeddruk verlagers. Ik weet niet meer wat ik kan doen dus mijn hoop ligt bij crowdfunding.

Ik wil mijn woning niet verlaten en ik heb alle hulp nodig die er is. Mijn zoontje verdiend een goede stabiele basis en een moeder die er voor hem is. Aan liefde ontbreekt het niet, maar het idee om onze woning te verliezen en op straat te staan maakt mij angstig en intens verdrietig.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.700,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.