Hun strijd tegen kanker Mijn Kanjer dat ben jij | Geld inzamelen
 
 

Hun strijd tegen kanker Mijn Kanjer dat ben jij

Om namens ons allemaal een reikende hand aan te bieden aan deze dappere kinderen


Mijn Kanjer dat ben jij.
Als ouder kreeg ik deze vragen van mijn kinderen zij gaan met regelmaat bij een van deze dappere kinderen op bezoek kunnen wij ook iets doen met deze dagen die gaan komen .
Kinderen gezonde kinderen hebben soms wel duizend dromen en honderd wensen zij hebben er een om daar een klein beetje invulling aan te geven door iets extra’s buiten de donaties die voor onderzoek en behandeling die worden opgehaald en zeker nodig zijn .
kinderen, ouders en verplegers bij Kika als een stukje extra steun en erkenning vanuit onze maatschappij dat zij oprecht verdienen .
Nu deze dagen weer gaan komen zoals Kerst en Nieuwjaar de meesten van ons zullen dit samen met familie en vrienden vieren het zijn tenslotte toch bijzondere dagen in ons leven .
Dit allemaal is niet vanzelfsprekend met name kinderen die vechten met hun strijd tegen
kanker hun ouders die allemaal mee vechten met deze Kanjers van kinderen .
Natuurlijk wordt er wel aan hun gedacht maar er is soms meer mogelijk te maken zoals om een paar dagen thuis te kunnen verblijven laten we samen kijken wat wij mogelijk kunnen maken en hierin kunnen betekenen voor deze kinderen en ouders .
Want dat zijn zij, Kanjers van kinderen die soms heel pijnlijke en zware behandelingen moeten ondergaan is het zwaar,soms te zwaar .
Ook deze kinderen ontgaan deze dagen niet en heeft het voor ieder kind een eigen betekenis en gedachte terug .
Om namens ons allemaal een reikende hand aan te bieden aan deze dappere kinderen met deze bijzondere dagen die komen gaan uit liefde en aandacht maar zeker ook waardering en erkenning naar de ouders en verplegers bij Kika .
Wat zij een wensen is een beetje liefde en aandacht voor elkaar en met elkaar is het aller belangrijkste in het leven van deze kinderen zij leren ons vaak hoe we elke dag moeten leven alsof het de beste dag ooit is uit alle liefde van de wereld voor deze geweldige Kanjers in onze samenleving .
Zo dat wij dit straks kunnen en mogen aanbieden in een programma als Hart van Nederland namens ons allen aan de Kanjers van kinderen hun ouders en verplegers bij Kika .
Dank jullie wel .Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 25.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.