Hulphondje heeft hulp nodig

Hulphondje heeft hulp nodig | Geld inzamelen
 
 

Hallo, mijn naam is Famke en ik ben het psychiatrisch hulphondje van mijn vrouwtje Pytsje. Ik help mijn vrouwtje nu al bijna 3 jaar en dat wil ik graag blijven doen. Mijn onderhoud kost natuurlijk geld en mijn vrouwtje is afgekeurd en heeft het daardoor  niet breed. Gelukkig was er een sponsor die ervoor gezorgd heeft dat ik mijn werk kan doen. Door persoonlijke omstandigheden is deze sponsor weggevallen.

Helaas worden psychiatrische hulphonden door de zorgverzekeraars en de meeste gemeenten niet vergoed. Mijn vrouwtje wordt ook niet door hen geholpen terwijl ze mij zo hard nodig heeft! We hebben de gemeente en de zorgverzekeraar nogmaals gevraagd om mijn vrouwtje te ondersteunen maar hier staat men niet voor open.

Daarom vragen we u om hulp.

Voordat ik in haar leven kwam ging het niet zo goed met mijn vrouwtje. Ik maak me dan ook veel zorgen over wat er met mijn vrouwtje gebeurt als ik niet bij haar kan blijven. Ze vertelt daar wel eens over, dan zegt ze dingen als: 
“Zonder Famke heeft het leven niet veel nut meer in mijn ogen. Ik wil dan het liefste wegkruipen voor alles en kom mijn bed niet meer uit”.  Of, en dit maakt mij erg verdrietig: “Ik zit mijn leven uit en wacht tot het voorbij is “.

Wat ik mijn vrouwtje dagelijks geef: 
Ik geef haar structuur, rust en vertrouwen en ben er 24 uur per dag voor haar.

Mijn vrouwtje heeft door haar psychische aandoeningen vaak spanningen, maar als ik bij haar ben heeft ze daar veel minder last van.

Wanneer ze spanningen heeft voel ik dit, ik spring tegen haar op tot ze mij oppakt en gaat knuffelen, dit ontspant haar direct. 
Door mij heeft mijn vrouwtje gesprekjes met andere mensen. Als ik er niet zou zijn zou ze nooit met iemand kunnen/durven praten.

Ik ben haar reden om op te staan en de dag door te komen.

Mijn vrouwtje zit nu in een lastige situatie, om mij te kunnen houden heeft ze financiële hulp nodig en ik hoop dat u mijn vrouwtje kunt helpen door een kleine bijdrage te geven zodat ik mijn werk voor mijn vrouwtje kan blijven doen!

Iedere euro is welkom en als u dit bericht wilt delen, vind ik dat heel fijn.

Op mijn Facebookpagina, Famke Flinter, kunt u volgen wat ik zoal doe.
https://www.facebook.com/famke.flinter.5

Groetjes FamkeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 30.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.