Hulphond voor strijd tegen autisme en anorexia.

Hulphond voor strijd tegen autisme en anorexia. | Geld inzamelen
 
 
Help mij naar een leven wat weer leven word in plaats van overleven dmv een hondje!

Hoi!

Mijn naam is Pam Verweij. Ik ben een meisje van 17 jaar oud en ik vecht dagelijks tegen mijzelf en het leven, maar nu is er hoop!

Vanaf jongs af aan ben ik altijd al een buitenbeentje geweest en liep ik tegen heel veel dingen in het leven aan. Hierdoor kreeg ik in de eerste klas van de middelbare de diagnose ADHD en had ik veel extra hulp nodig in mijn manier van doen en laten.
2 Jaar geleden overviel het monster anorexia in mijn leven en een paar maanden terug is het duidelijk geworden dat ik autisme heb. Dit alles heeft dagelijks invloed op mijn leven. We zijn erachter gekomen dat de autisme een hele sterke link heeft met de eetstoornis en dat ik word overspoeld door de wereld, mijn hoofd en emoties. Hierdoor is het “normale” leven voor mij niet haalbaar.

Na heel veel behandelingen, medicatie, gesprekken, therapeuten, dieptepunten en afgelopen zomer een opname van 4 maanden in de eetstoorniskliniek ben ik zelf op zoek gegaan naar iets wat mij verder kan gaan helpen. Iets wat mij op langer termijn bij kan staan en mij weer het leven kan laten leven. Zo kwam ik uit bij een hulphond. Een hulphond kan mij op onwijs veel gebieden gaan helpen! Denk bijvoorbeeld aan: het vroegtijdig signaleren van spanning, mij uit situaties met teveel prikkels halen, mij erbij houden wanneer ik teveel wegzak in negatieve gedachten, een veilig en vertrouwd iets in de grote wereld, een maatje bij eetmomenten, een verantwoordelijkheid waar ik voor moet zorgen en voor moet blijven leven en een maatje wat ik door en door kan vertrouwen!

Nu heb ik een organisatie gevonden (hond-kat)  die met mij dit hulphonden- traject wil gaan starten en mij kan helpen met het opleiden van een hond! Heel fijn, maar er is een uitdaging.De opleiding van een psychosociale hulphond kost een hoop geld en wordt helaas niet vergoed door de verzekering. Hoe graag ik het ook zou willen.... ik kan dit kostenplaatje niet zelf betalen. Hoe lastig ik het ook vind wil ik jullie vragen om een bijdrage. Ieder bedrag is welkom!

Ik wil u in ieder geval alvast bedanken voor het lezen van mijn verhaal en ik hoop op uw steun. Mocht u nog vragen hebben of verdere informatie willen dan kunt u mij altijd een berichtje sturen! Het delen van deze actie wordt gewaardeerd.

Kleine stapjes naar een leven wat weer leven word, in plaats van overleven.

Liefs Pam en een toekomstig wondertje❤🐾Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
476 donaties
€ 9.785,00
Doel: € 9.500,00
103%