Hulphond voor ptss en borderline

Hulphond voor ptss en borderline | Geld inzamelen
 
 
Ik heb een hulphond nodig om te kunnen functioneren

Hallo,

Mijn naam is Vera en ik ben bijna 25 jaar.

Ik heb door de jaren heen borderline en een posttraumatische stressstoornis ontwikkeld. Dit uit zich zo dusdanig heftig, dat normaal functioneren er niet in zit voor mij.

Dit betekent dat ik veel paniekaanvallen heb, veel dissociatieve momenten (dat je buiten jezelf handelt en even van de wereld bent), veel herbelevingen heb (opnieuw het verleden meemaken) en vele nachtmerries onderga. 

Ik heb contact gehad met stichting hond-kat. Zij geven aan de uitdaging om mij mijn eigen hulphond op te laten leiden met hun steun, wel te zien zitten. Alleen krijg ik de kosten niet bij elkaar.

We hebben de gemeente gevraagd om het te financieren, maar de gemeente heeft het verzoek schriftelijk afgewezen. Nu zijn we opzoek naar andere manieren om het bedrag bij elkaar te krijgen.

De hulphond gaat mij helpen om uit mijn huis te komen, naar en in de winkel te kunnen gaan, te reizen met de taxi en/of ov, mee te gaan naar dokters en ziekenhuis afspraken, nee te gaan naar de o zo enge tandarts slapen zonder nachtmerries of dat iemand mij wakker maakt, meegaat naar therapieën,... Etc

Al die dingen die ik hierboven benoem, lukken mij niet zonder hulp van een mens/dier. Een mens kan niet 24/7 bij mij zijn. Een hulphond wel. Hij of zij zal mijn leven een stuk dragelijker maken en mij helpen dat ik weer leef, ipv overleef.

 

Alvast bedankt voor je donatie!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 25.000,00
0%