Hulphond voor mijn dochter

Hulphond voor mijn dochter | Geld inzamelen
 
 

Hallo allemaal. 

Ik wil graag van mijn 10 jarige dochter naomi een hulphond, omdat ze daar ontzettend veel baat bij heeft ivm haar ASS (autisme en pddnos) Naomi is een meisje wat door haar "beperking) vaak angstig is en een trauma heeft opgelopen in haar jonge leventje en ook in mijn leven. Ik voed Naomi al 10 jaar alleen op en van jaren van het kastje naar de muur gestuurd te zijn werd eindelijk duidelijk wat er allemaal speelde bij haar. Na lang tobben op regulier onderwijs naar speciaal onderwijs sbo en daar doet ze het erg goed. Sinds een tijdje gaat ze naar een zorgboerderij en daar leeft ze totaal op vooral van de honden die daar zijn. Ze is een enorme dierenvriend. We hebben ook al 2 katten woezel en pip waar ze ook graag mee knuffeltje, maar daar haalt ze niet uit wat ze nodig heeft.

Een hulphond is erg prijzig in aanschaf en de training en dat geld heb ik gewoon niet helaas. Ik wil mijn meisje zo graag nog beter helpen haar angsten en dromen waar te maken. Ik en vooral naomi zou iedereen reuze dankbaar zijn met een beetje hulp,want alle kleine beetjes helpen. Veel liefs debbie en naomi 

Debbie van lith
22-01-2022

Jeetje al een hele tijd verder en geen enkele donatie gehad voor mijn dochter die inmiddels 11jaar is . In de tussentijd hebben wij een hondje geadopteerd vanuit Roemenië een pup van 5maanden ,maar die bleek hartstikke ziek te zijn (Parvo) en overleed 3dagen nadat wij hem hadden gekregen . Mijn dochter was compleet van de leg wat begrijpelijk is als ze een hondje hebt waar je niks aan hebt gehad . Door haar autisme is dit alles niet te begrijpen voor haar . Later maar een opvang hondje genomen ,omdat dit hondje het nodig had om opgevangen te worden en we zo ook gelijk wat goeds deden . Een maand gezorgd voor deze hond en toen vond hij z'n forever home .gaf ons en vooral mijn dochter heel veel voldoening .hondje was alleen niet geschikt als hulphond .mijn dochter gaat inmiddels ook niet meer naar de zorgboerderij die behandeling is afgerond dus ze ziet de honden daar ook niet meer. Iets waar ze het behoorlijk moeilijk mee gehad heeft . Afgelopen tijd een hond op proef gehad bij ons om te kijken of daar een klik was en of we van hem een hulphond konden maken . Maar helaas bleek er geen klik te zijn bij mijn dochter dus ook deze vertrok . Kortom er is nog steeds geen hulphond voor mijn dochter en heb er alles aangedaan om het te realiseren voor haar en mijn doneer actie blijkt geen succes te zijn ☹️ begrijp alleen niet waarom als ik zie dat andere het wel gegunt wordt.  Erg verdrietig word ik er van . Hoop dat er toch nog iemand zal zijn die ons kan helpen .


0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.