Hulphond voor een betere toekomst | Geld inzamelen
 
 

Hulphond voor een betere toekomst

Help Lily naar een betere toekomst

 

Sinds dat ik 16 ben weet ik dat ik Autisme heb. Ik had altijd het gevoel gehad anders te zijn. Ik snapte veel dingen niet en was gesloten. Naast mijn autisme heb ik PTSS. 

Wat is PTSS precies. 

PTSS staat voor post traumatische stressstoornis. Dit komt voor als je iets traumatisch mee maakt. De klachten van PTSS die bij mij het vaakst voor komen zijn: herbelevingen en constant alert zijn. Dit houdt in dat ik op momenten zonder dat er daadwerkelijk gevaar is er van overtuigd ben dat ik in gevaar ben. 

Op mijn 13e ben ik uithuisgeplaatst  ik werd mishandeld en verwaarloosd. Op mijn 18de ben ik meerdermalig verkracht door mijn toenmalige vriend. 

sinds mijn 13e ben ik in behandeling voor mijn trauma's maar niks blijkt effect te hebben. Ik zou zo graag zonder angst het leven door willen gaan. Een hulphond kan hier bij helpen. Hij kan mij tot rust brengen als ik een paniekaanval heb of dreig te krijgen. Hij kan mij de weg wijzen als ik gedisorienteerd ben. Hij kan mij wakker maken als ik weer een nachtmerrie heb. Hij wordt mijn beste vriend. 

Door mijn PTSS is mijn beeld van de wereld heel zwart, ik zie de wereld als eng. Ik ben vaak somber en suicidaal. Deze dingen worden vaak niet besproken maar zijn bij veel mensen aanwezig. Mijn depressie neemt soms mijn hele leven over en daardoor maak ik slechte keuzes. 

Ik sta op de wachtlijst voor opnieuw een trauma behandeling EMDR, in combinatie met een hulphond kan dit mijn situatie positief beinvloeden. Ik ben aangemeld bij een honden school en wil graag mijn avontuur starten. 

wie kan mij helpen naar een betere toekomst? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

3 donaties
€ 20,00
Doel: € 20.000,00
0%

Deze actie is gesloten.