Hulphond epilepsie

Hulphond epilepsie | Geld inzamelen
 
 
Inzamelingsactie voor epilepsie hulphond

Hey iedereen! 

 

Ik ben goldy (6 jaar) , ik woon in een leuk gezin samen met mijn baasje waar ik op moet letten, ze heeft al 22 jaar epilepsie, de zwaarste versie (grand mall), maandelijks krijgt ze wel een aanval omdat haar medicatie niet goed aanslaat. Ze heeft nu 3 verschillende medicaties die ze moet pakken maar het slaat niet 100% aan.

 

 

Ik heb samen met mijn mama (11 jaar) (ook een hond die getraind is op epilepsie) al heel mijn leven op mijn baasje gelet. 

 

Maar nu gaat ze verhuizen, en wij kunnen niet mee. Wij zijn een grote tuin gewend, ze gaat naar een appartement. Ik begin ook al oud te worden en heb rust nodig. Maar mijn baasje heeft een hond nodig om op haar te passen. Het is te gevaarlijk om alleen te zijn, aangezien ze zomaar een aanval kan krijgen, en dan heel slecht te val kan komen.

 

 

Ze heeft ook vaak in het ziekenhuis gelegen door haar slechte vallen. Ze is heel afhankelijk van mensen rondom haar. Als ze een nieuwe puppy heeft, zou dat voor haar en de mensen rondom haar fijn zijn. 

 

Deze moet ook getraind worden op epilepsie, en heeft daarom ook dure trainingen nodig.

 

 

Dit kan ze zelf niet helemaal betalen, en zou daarom heel graag hulp krijgen van mensen. Het zou heel veel voor haar betekenen. 

 

Hierdoor zouden haar ouders ook veel meer op hun gemak zijn. En zelf zou ze dan ook zonder de schrik kunnen leven, dat er niemand voor haar is wanneer ze een aanval krijgt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.