Hulp voor TED gezocht

Hulp voor TED gezocht | Geld inzamelen
 
 

Beste dierenliefhebber,

Mag ik u voorstellen aan Ted, hij is 6 jaar oud en een kruising tussen een Engelse en een Amerikaanse stafford. Dat wil dus zeggen dat ik de bouw van mijn moeder heb en de grote snuit van mijn vader, met bijpassende wiebelende oren.

Helaas is een scan zo ontzettend prijzig is en ik via deze weg om hulp vraag. Ted is een super lieve hond, waar je normaal het risico mee loopt om overgeladen te worden met kusjes, die nu helaas dagelijks aan de pijnstillers zit vanwege de pijn in zijn nek. 

Hij is lid van de familie, een belangrijk lid! En wanneer wij een verdrietje hebben staat hij altijd voor ons paraat en dat willen we ook voor hem. Natuurlijk weten we niet wat de uitslag van de scan zal zijn, en misschien zijn we er dan nog helemaal niet....maar op dit moment is de onzekerheid een vreselijk iets wat bij ons in het hoofd spookt en hij zelfs met al de medicatie nog mank loopt. 

Nu inmiddels overal de prijzen omhoog gaan van benzine tot boodschappen en alles waar je maar een rekening voor krijgt wordt het nog lastiger om het geld bij elkaar te krijgen. Ook de medicatie die Ted nu krijgt zijn al drie keer in prijs verhoogd inmiddels. 

Ik hoop dat er mensen zijn die ons verder kunnen helpen ..... alles is welkom, welk gebaar ook! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.400,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.