Hulp voor stage in Indonesië

Hulp voor stage in Indonesië | Geld inzamelen
 
 
Help mij om naar Indonesië te kunnen zodat ik kinderen kan helpen met hun toekomst!

Hallo, mijn naam is Anine Toeter! Ik zit op het Friesland College CIOS en doe de opleiding sport & bewegen niveau 4. Nu kreeg ik de kans om eind september 2019 naar Indonesië te gaan om daar 2 maanden stage te lopen via het creaproject Van Stichting Amurang. Hier ga ik dan sport- en Engelslessen verzorgen. Zo'n kans moet je natuurlijk niet laten lopen!

Voor dit Creaproject ga ik 2 maanden naar een weeshuis in Tondano. De kinderen in dit weeshuis zien hun ouders met geluk 1 keer per jaar. Ze hebben het geld niet om hun kind op te voeden. Door dit Creaproject is er al heel veel opgebouwd in Tondano voor deze kinderen. Ik ga erheen met een groepje van 5 mensen die allemaal van verschillende opleidingen komen. Op die manier leren we ze verschillende vakgebieden en geven we ze een kans op een goede toekomst. 

Al vanaf dat ik me kan herinneren wil ik al op wereldreis. Ik wil veel van de wereld zien en verschillende mensen en culturen ontdekken. Toen ik hoorde dat ik via het CIOS naar het buitenland kon, heb ik mijn motivatie gelijk opgestuurd! De rede dat ik voor Indonesië heb gekozen is omdat ik ook mijn bijdrage wil leveren aan de toekomst van kinderen die het lang niet zo goed hebben als ik. Het lijkt me echt geweldig om te gaan en te ervaren hoe het leven voor hun daar is.

Maar ik heb uw hulp nodig!

Om te kunnen gaan, heb ik uw financiele hulp nodig. Een deel wil ik gaan gebruiken voor mijn reis en het andere deel voor de aanschaf van materialen en spullen voor de kinderen. Dankzij u kan ik de kinderen sport- en Engelslessen geven. Zo ontwikkelen ze hun eigen talent waardoor zij een kans krijgen op een betere toekomst!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

11 donaties
€ 240,00
Doel: € 3.000,00
8%

Deze actie is gesloten.